Ready, Set, Go!

Het is eindelijk zover, vandaag vertrek ik naar Japan voor een rondreis van 2 weken! :D
Weten jullie nog dat ik in januari een ticket had geboekt? De tijd voor die reis is nu aangekomen. 
Het voelt allemaal een beetje vreemd omdat ik de vorige keer voor een half jaar naar Japan ging en alle voorbereidingen veel groter waren (wat ook logisch is). Nu heb ik heel rustig mijn koffer gepakt en totaal geen stress voor de reis, wat erg fijn is. 

Wat ook een beetje vreemd voelt is het feit dat Maikel en ik elkaar pas 2 oktober weer zien. Huh maar je gaat toch maar 2 weken weg? Ja dat klopt, maar op 10 september vertrekt Maikel naar Amerika voor zijn werk. Hij blijft 3 weken en op 2 oktober komt hij weer thuis. Dan zien we elkaar pas weer. Maar ach, we zijn wel eens langer niet bij elkaar geweest dus het komt vast goed :) 

Om 18:45 vanavond vliegen we naar Parijs om daar over te stappen op Japan Airlines richting Narita Airport. Ik moet zeggen dat ik op dit moment redelijk relaxt ben, alles is gepakt en ik heb nog 2 uur de tijd voordat we richting het vliegveld gaan :) 
(als jullie dit lezen is het al de 31ste en komen we bijna aan op Narita)

Ik heb even getwijfeld of ik mijn laptop mee zou nemen, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om het niet te doen. Het zorgt toch voor extra kilo's en ergens ben ik bang dat hij stuk gaat of wordt gestolen. Geen blogposts dus voor de komende twee weken, maar op Instagram zal ik regelmatig wat online zetten. Zowel op mijn illustratie-Instagram: @fashionillustrationsbyme als op mijn dagelijkse-Instagram: @evacardol

Tot over 2 weken! 
<3 

4 opmerkingen

  1. Ja ik weet nog dat je in een artikel zei dat je kaartjes had en dat leek toen nog zo verweg! De tijd gaat echt snel haha. Ik volg je sowieso via Instagram! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje!! en haha jaa he! En voor we het wisten was het alweer zo ver :P De artikelen komen vanaf vandaag één voor één online :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!