Verliefd Op De TommyxGiGi Collectie

  Het komt bij mij zelden voor dat ik uitkijk naar een bepaalde collectie en dat het dan ook nog eens echt aan mijn verwachtingen voldoet. De previews van de TommyxGiGi collectie die ik zag in de tijdschriften trokken mijn aandacht en toen ik de show op Youtube bekeek was ik direct verkocht. Wat een toffe kleding! En het mooiste vind ik dat het ook nog eens heel draagbaar is <3

Ik vind het echt tof om te zien hoe achter de schermen de outfits zijn bedacht. Op de website van Tommy Hilfiger staat een overzicht van foto's die achter de schermen gemaakt zijn.

De muziek, sfeer, modellen en de kleding zelf, het klopt gewoon.

Dit zijn mijn favoriete looks :) Veel streepjes want daar houd ik van, en verder goed draagbaar en een beetje stoer. Als ik één item mocht kiezen om aan mijn garderobe toe te voegen dan zou dat de lange coltrui zijn. Die hele look met de laarsjes eronder vind ik gewoon echt tof! 

Wat is jullie favoriete item van de TommyxGiGi collectie? 

5 opmerkingen

 1. Ik vind de collectie echt SUPER mooi! Gigi heeft er echt een leuke twist aan gegeven, ik ga zeker eens kijken wat ik wil aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he dat vind ik ook! En streepjes kunnen eigenlijk altijd wel dus dat maakt de overweging om wat aan te schaffen ook weer makkelijker ;)

   Verwijderen
 2. Jaa, inderdaad echt leuke items! Ben dol op streepjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa, deze is inderdaad een geweldige collectie! Ben er ook verliefd op! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!