Gedragen In Japan

De reis naar Japan leek mij een goed moment om het maken van outfit foto's weer op te pakken :) De eerste dag in Tokyo koos ik voor een luchtig topje met een highwaist kortebroek, fijne sneakers en een zonnehoed. Het liefste had ik sandalen aangedaan, maar daar kan ik gewoon niet de hele dag op lopen dus moest de rest van mijn outfit de benauwdheid van de sneakers maar compenseren haha. 
Shirt: Primark
Kortebroek: H&M
Sneakers: Nike
Hoed: Primark
Zonnebril: Flying Tiger

Wat vinden jullie van deze outfit?

2 opmerkingen

  1. Die hoed staat je echt super leuk! Ik heb ook voornamelijk sneakers aangehad op vakantie :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje ^^ Ja het loopt toch het fijnste als je de hele dag onderweg bent he~

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!