Gekocht In Japan Deel 1 - Random Spulletjes

 Vandaag laat ik jullie het eerste deel van mijn aankopen uit Japan zien :) Ik had speciaal voor deze reis sinds januari al wat geld apart gehouden, dus dat was erg fijn. Het is namelijk gewoon een feit dat je van te voren nog zo kan beloven om niks te kopen, als je daar rondloopt wordt je zó beïnvloed haha. Uiteindelijk neem je dan toch uit elke stad wel wat mee naar huis en dit is wat ik qua 'random spulletjes' allemaal kocht:
 Gezichtsmaskers van Hello Kitty, nagellak en een lenzendoosje van het Pokémon Center.  
 Rilakkuma knuffel en een bentobox
 Roze fluffy bol sleutelhanger van de H&M, Rilakkuma portemonneetje (want ik werd gek van al het kleingeld dat ik niet kwijt kon) en een tasje dat ik kreeg bij een tijdschrift.  
 Gudetama stickers en agenda voor 2017 (dit agendaatje ga ik gebruiken voor het inplannen van blog artikelen en Instagram posts) van de 100 yen winkel. Gudetama is een populaire mascotte in Japan, overal waar je komt hebben ze er spulletjes van.
En natuurlijk een tijdschrift en twee koffietafel boeken. De Japanse mode blijft mij toch elke keer weer verassen (zoals ik al eerder zei) en dus kon ik het niet laten om toch nog een keer de Popteen te kopen. Helaas wegen tijdschriften best veel en durfde ik er niet meer dan één mee te nemen. De twee FashionSnap boeken kon ik ook niet laten liggen <3 Zoveel inspiratie voor outfits. Het bruine boek focust op najaarsoutfits en het roze boek op outfit voor het voorjaar. 

Zoals jullie zien heb ik mijn aankopen onderverdeeld in drie delen: random spulletjes, eten en kleding. Dat leek mij wel zo overzichtelijk haha. De komende weken kunnen jullie de andere aankoop-posts verwachten. 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

Fijne zondag allemaal~

8 opmerkingen

 1. super leuk! en valt nog mee :D ik heb dit jaar ook minder gekocht dan de eerste keer dat ik ging, toen wilde ik alles binnen hoarden en nu koop ik minder omdat ik weet dat ik toch (ooit) weer ga :D die hello kitty maskers zijn zo cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja he! Vind dat ik het ook best netjes gedaan heb :) Ik probeerde dit keer vooral niet te veel dingen te kopen waar ik toch niks meer mee ga doen als ik terug in NL ben. En dat is best aardig gelukt haha.

   Verwijderen
 2. Schattige spulletjes<3 Wat dat betreft zit je in Japan dan wel goed natuurlijk. De nagellakjes van Hello Kitty vind ik er ook leuk uitzien. Ben benieuwd of ze goed dekken. En ben heel nieuwsgierig naar wat je nog meer hebt gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja zeker! Bijna alles wordt wel in een bepaalde schattige manier gepresenteerd. Van auto's tot koffie tot verzorgingsproducten haha. En het is heel slim want het werkt. Ik zou die gezichtsmaskers niet gekozen hebben als Hello Kitty er niet op stond ;) Ik ga misschien nog wel een review schrijven over de nagellak. Heb ze in Japan gebruikt en het werkt best goed

   Verwijderen
 3. Oh, wat een leuke spulletjes! ik wil ook heel graag een keer naar Japan.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waarom is alles zo schattig in Japan xD? Die Rilakkuma is lieff en dat lenzendoosje is zo schattig (ik ben nu jaloers :'3 )

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!