Twee Outfits Met Mijn Nieuwe Culotte Broek

Één van mijn favoriete aankopen uit Japan is deze wijde broek, oftewel de culotte broek. Dit is de eerste keer sinds jaren dat ik weer eens broek met wijde pijpen in mijn kast heb liggen haha. Hij zit zoooo lekker! Het voelt net alsof je niks aanhebt, en met dat warme weer toen in Japan was dat echt ideaal~
Top: Vero Moda
Broek: Ingni
Sneakers: Adidas
Tas: Shein
Ketting: H&M

Top: Primark
Broek: Ingni
Sandalen: Van Haren
Tas: Random 300 yen winkel

Het fijne aan deze broek vind ik dat je hem in de eerste zachte herfstdagen (zoals nu) ook nog prima kan dragen. Ik heb al een outfit klaarstaan met deze broek dat perfect is voor de overgang naar herfst ;) Die komt komende week online~

Welke van de twee looks vind jij het leukste? 

2 opmerkingen

  1. Oeh die broek staat je heel goed. Ik vind het perfect met het turqoise topje staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje <3 ja ik vind die combinatie denk ik ook het leukste :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!