Japan Diary: Orka's In Nagoya

Onze tweede bestemming in Japan was Nagoya, een stad waar een aantal studenten van onze school stage hebben gelopen. Zij vertelden ons dat ze een leuke tijd hebben gehad in Nagoya, dus leek het ons leuk om hier een tussenstop te maken op de weg naar Osaka. 
 Aardbei, banaan, slagroom, chocolade saus crêpe en ijskoffie <3 
 Het hostel waar we verbleven (Nagoya Travellers Hostel) heeft erg vriendelijk personeel en super leuk gedecoreerde muren op de gang. Helaas was de rest van het verblijf wat minder geslaagd. Op de eerste avond werden we er namelijk al direct mee geconfronteerd dat het hostel midden in een uitgaanswijk ligt. In de straat van het hostel zaten zo'n 6 clubs met namen zoals: Lips, Queen, Girl's Bar, haha! Deze clubs waren overduidelijk niet goed geïsoleerd want s'nachts konden we de muziek en het geschreeuw goed horen. Gelukkig verbleven we er maar 2 nachten ;)
 Katsu-Curry voor avondeten 
 Ook kwamen we er al vrij snel achter dat er behalve het kasteel, wat tempels en veel winkels niet echt veel te doen is in Nagoya. Gelukkig zat er aan de rand van de stad een leuke haven MET een aquarium! Daar zijn we de tweede dag naar toe gegaan en het was zo leuk! Ik was echt verrast, alle dieren waren goed te zien en de dolfijnen show was ook erg leuk gedaan.
 Na het aquarium bezochten we de Osu-Kannon tempel in de stad
 Het contrast tussen nieuwe en oude gebouwen was hier goed te zien 
Bij de tempel lag ook een overdekt winkelcentrum waar het lekker koel was, daar hebben we wat geshopt en geluncht. Ik vond Nagoya persoonlijk een beetje tegenvallen, het centrum is erg modern en er zijn voornamelijk internationale merken te vinden. Het aquarium kan ik wel echt aanraden, maar langer dan 2 dagen hoef je zeker niet in Nagoya te besteden :)

Morgen zal ik het eerste deel van mijn aankopen online zetten. Even wat afwisseling tussen alle reisfoto's door ;) Fijn weekend allemaal! Hebben jullie nog plannen ?

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!