Japan Diary: Nostalgie In Matsumoto

 De dag voor ons vertrek naar Nederland namen we de trein naar Matsumoto. In deze stad hebben we samen een half jaar gestudeerd en gewoond. Het is ook de stad waar Rachel en ik elkaar echt hebben leren kennen en waar we vriendinnen werden :)
Nu we weer in Japan waren was het dus wel noodzakelijk dat we even teruggingen ;) Het voelde zo apart om daar weer rond te lopen, alsof we helemaal niet weg waren geweest. Alles was nog precies zoals we het ons herinnerde, een dagje vol nostalgie dus.
 Naar mate we verder van Tokyo reden, maakte het platte landschap plaats voor bergen
 Naast Starbucks kwamen we graag in de Tully's voor koffie of warme chocomelk
 We maakten een wandeling door de stad en natuurlijk stopten we ook even bij het kasteel. Blijft een mooi gezicht. 
 In de avond gingen we samen met oud-klasgenoot Lars en oud-tutor Ayaka naar DenDen! Het was zo leuk om daar weer te eten, het was ons favoriete restaurantje tijdens de stage <3 
Natuurlijk stond het er nog vol met One Piece figuurtjes 
 Yaki Niku-Don met Miso soep
Met Lars en Ayaka! Net als vroeger haha :D

Dankzij de Japan Railpass konden we makkelijk en zonder kosten naar Matsumoto reizen en ik ben echt blij dat we gegaan zijn. Het was een mooie afsluiting van onze reis.

Dit is het laatste dagboek artikel over de Japan reis van dit jaar. Ik hoop dat jullie van de reisartikelen genoten hebben :) Mocht je vragen hebben over reizen naar en door Japan dan hoor ik het graag. 

De Japan reis is afgesloten en het volgende reisje komt alweer dichterbij. 20 oktober ga ik samen met Maikel, zijn broer en vriendin, en Maikel's moeder naar Rome voor 4 dagen! Ik kijk er naar uit om Rome in de herfst te zien. 

Fijne avond allemaal~

1 opmerking

  1. Oooh, zo leuk om te zien! En die koffie/warme chocomelk zien er overheerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!