October Outfit Recap

 NL: Dat was oktober alweer! Ik denk dat het een beetje vermoeiend begint te worden dat ik elke maand zeg dat het snel is gegaan haha, maar zo voelt het echt! Ik ben begonnen met het bijhouden van een dagboek omdat ik me gewoon niet meer kan herinneren wat er afgelopen maand allemaal gebeurd is. Elke week probeer ik een klein overzichtje te schrijven en hopelijk blijft het me zo allemaal wat beter bij. Ik vind het zonde dat alles zo snel gaat, hoewel ik toch veel geniet van de meeste momenten en zoveel mogelijk leuke dingen probeer te plannen. Misschien dat het daarom allemaal wel zo snel gaat, door de drukte. Om eerlijk te zijn kan ik niet wachten tot mijn minor straks eindelijk begint. Dan heb ik namelijk nog maar 2 dagen per week les en wil ik me weer meer gaan focussen op bloggen :) Ideeën zijn er namelijk genoeg, alleen de tijd om ze uit te werken nog niet. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het blijven lezen van mijn blog en de lieve reacties ondanks het weinig updaten <3 Dat waardeer ik heel erg ~

ENG: October has already come to an end! I know it is probably becoming really annoying that I keep talking about how fast every month is passing by, but it really feels that way haha! I started writing in an actual diary because most of the time I can't remember what I did in the past month. I hope this way I can keep my memories close :) I think it's a shame that time goes so fast... I really try to enjoy every moment and plan many fun things to do. Maybe that is why it actualy goes so fast, because of being to busy...
To be honest I can't wait for my minor in journalistic writing to start! Then I'll only have 2 classes a week and I can focus more on bloging again :) Because you know, the ideas are there... I just need more time to turn them into reality. I want to thank you all for keeping on reading my blog and all the sweet comments despite the slow updates <3 I really appreciate that~ 
 1. The dress that I could only wear once
 2. Last warm Autumn days
 3. Wrap coat for fall
4. Black with a touch of color
5. Beautiful fallWhich outfit is your favourite?

1. The dress that I could only wear once
2. Last warm Autumn days
3. Wrap coat for fall
4. Black with a touch of color
5. Beautiful Autumn
Poll Maker

12 opmerkingen

 1. Black with a touch of color! <3 Ik vind jurkje nr 1 ook wel super leuk, echt jammer...!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik baal er nog steeds van haha! Maja gelukkig heb ik wat foto's als aandenken xD

   Verwijderen
 2. De derde outfit is mijn favoriet. leuk rokje en erg chique jas!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De 1e en laatste vind ik het leukst, maar dan stem ik toch voor de laatste aangezien het jurkje stuk was:-( En de laatste is lekker herfstig en de schoenen vind ik nog steeds gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zijn ook mijn persoonlijke favorieten :) Ik baal nog steeds van het jurkje, vooral omdat ik nog geen geschikte vervanger heb gevonden.

   Verwijderen
 4. Super leuk zo'n recap van alle outfits :D Ik vind de eerste outfit het leukst want ik hou van jurkjes en de tweede vind ik ook leuk omdat het casual is maar toch heel netjes.

  ღ Sann | Piixel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Sanne :) Ik hou ook van jurkjes, zou er echt mee van moeten aanschaffen ~

   Verwijderen
 5. Leuke outfit! De eerste is mijn favoriet! Prachtig jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Doe mij maar #4 c: Leuk rokje!
  En bedankt voor je lieve commentaar!
  Xx Ice Pandora

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aww leuke post! zo leuk om alle outfits na elkaar te zien! ik vond no. 3 het leukst ;)
  Ik heb je blog net ontdekt en vind hem zo leuk, wat een mooie layout zeg, hihi sorry moest ik ff zeggen!
  Ik kijk uit naar je volgende post, bedankt voor het delen!
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!