My December Wishlist

december wishlist


NL: De ene dag schrijf ik een shoplog en de volgende dag zit ik alweer te bedenken wat ik graag voor SinterKerstenNieuw (zijn er meer mensen die deze term gebruiken? haha) zou willen hebben. Je zou denken dat het elk jaar lastiger wordt om wat leuks te verzinnen om te vragen, maar daar merk ik eigenlijk nog vrij weinig van haha. Misschien dat mijn verlanglijstjes wel zijn originaliteit verliezen, want ik vraag vaak hetzelfde; de nieuwste uitgaven van tijdschriften, nagellak, een fijne hand/body crème ect. Ik vind die dingen gewoon leuk om te krijgen dus daarom komen ze elk lijstje weer terug ;) Dit jaar staan er ook 3 nieuwe dingen op mijn lijstje voor de december maand, namelijk:
- After Eight chocolade, ik vind dat echt heerlijk maar koop het vrijwel nooit voor mezelf
- Agenda voor 2016, mijn agenda van 2015 loopt eind december af dus het wordt tijd voor een nieuwe :) de agenda's van Kate Spade vind ik erg mooi~
- Een satijnen kussensloop, dit schijnt goed voor je haar en huid te zijn dus ik ben wel benieuwd.
- Een portemonnee met veel vakjes
Wat staat er op jullie december lijstje?

ENG: One day I'm writing a shoplog and the next day I'm thinking of the things that I would like to have for the month of December. You would think that the inspiration of making wishlists will fade somehow after all these years, but still I come up with things to ask. The size of the list has shrunk, yes, but that's not necessarrily a bad thing I think :) I do think though that my wishlists might loose it's originality haha, every year there are these things that are on my all wishlists; the newest issue of fashion magazines, nail polish, hand/body cream ect. And I'm still pleased when I get them haha. This year are three things that made their way to my wishlist for the first time:
- After Eight chocolate, I loovee these but almost never buy them for myself
- Agenda for 2016, my agenda for 2015 ends in January so I'm really in need of a new one. I love these Kate Spade agendas!
- A silk cushion cover, it's supposed to be really good for your hair and skin so I'm curious to try it~
- A wallet with a lot of space for cards 
What is on your wishlist for December?

Follow

5 opmerkingen

 1. Die agenda's zijn ZO MOOI!! Ik lees je blog trouwens heel vaak, maar heb vaak geen tijd om te reageren :) Ondanks dat ik niet vaak reageer, vind ik je blog wel heel leuk <3

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he vind ik ook! en aww dankje voor je super lieve reactie <3 Ik waardeer het al heel erg dat je de tijd neemt op mijn blog bij te houden :)

   Verwijderen
 2. Wat een fijne lijst en nu heb k dus zin in die after eight haha!

  Liefs Annora / 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die gek is op After Eight ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!