OUTFIT | Grey Wrap Skirt

 NL: Eindelijk had ik weer eens tijd om outfit foto's te maken! Het voelde een eeuwigheid geleden haha. Ik merkte ook duidelijk het verschil qua temperatuur. De laatste keer dat ik foto's maakte kon ik makkelijk zonder jas rondlopen en nu was het, ondanks dat de zon scheen, een stuk frisser. Ook waaide het behoorlijk hard waardoor mijn camera niet altijd stabiel stond. Sommige foto's zijn daarom wazig geworden wat erg jammer is. Ik denk dat ik echt toe ben aan een andere camera, maar op dit moment heb ik daar geen geld voor. Nog even volhouden dus~

Wat vinden jullie van deze look? Ik wil graag jullie mening horen omdat ik zelf niet zeker weet of ik het echt een geslaagde look vind haha.
Nu ga ik snel weer verder het huiswerk van de minor die ik sinds deze week ben begonnen te volgen; professioneel schrijven. Het is veel meer dan ik dacht en voor vrijdag moet alles af zijn want dan vertrek ik naar Londen!!! :D

ENG: Finally I had some time to make outfit pictures! It felt so long ago since I last did that. Immediately the difference in temperature was noticed. The last time I made pictures I could easily pose without a jacket and now, even though the sun was shining, it was a lot colder. The wind was also quite strong which made my camera unstable at time. I think that is the reason for the blurriness in the pictures, which is a shame. A new camera is defenitely needed but right now my budget won't allow it. 

What do you think of this look? I would like to hear your opinions because I'm not sure if I rally like it myself haha. 
Now I'm quickly continueing with the homework for this new course that I'm following; professional writing. It's a lot more work than I thought and it has to be finished before Friday because then I'm leavind to London!! :D 
Coat: H&M
Blouse: Bershka
Skirt: Zara
Scarf: Bijenkorf
Boots: Mysty Woman

Follow

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!