Thoughts On Blogging And Life

NL: Donderdag heb ik eindelijk mijn laatste examen gemaakt en nu kan ik even ontspannen. En met 'ontspannen' bedoel ik dan ook echt; even nergens aan denken en alles laten gaan. Dit weekend hoef ik niks aan school te doen, sta ik niet ingepland voor werk en heb ik geen afspraken gemaakt (behalve vanmiddag toen ik Laura voor het eerst ontmoette, dat was gezellig! ;D). Ik had deze mogelijkheid kunnen grijpen om naar Haarlem te reizen en Maikel te zien, maar om eerlijk te zijn ben ik blij dat ik die keuze niet heb gemaakt. Niet omdat ik niet graag bij Maikel wil zijn, in tegendeel haha, maar ik merk dat ik even tijd voor mezelf nodig heb. Weer eventjes bijkomen en opladen voor de komende tijd. Op de planning staat dan ook: mijn kamer weer in orde maken, lezen, serie kijken, bloggen, een wandeling maken en lekker veel bijslapen~

Wat het bloggen betreft ben ik ook echt blij dat de examens voorbij zijn en er meer tijd vrij komt voor het maken van foto's en het schrijven van artikelen. Ik ga proberen om weer om de dag te bloggen en als dat goed gaat eventueel elke dag een artikel online te zetten. Ook ga ik proberen om meer te bloggen over wat me bezighoudt qua mode en lifestyle en daar moodboards van te maken. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld helemaal gek op de lak instappers die je in de veel winkels ziet. Het idee is om daar inspiratie bij te zoeken en er mijn gedachtes bij te schrijven. Eens kijken hoe ver ik daar mee ga komen. Daarnaast vroeg ik me af of er mensen zijn die het leuk vinden als ik een Q&A artikel schrijf. Al een tijdje staat dit op mijn bloglijstje maar ik ben bang dat er niemand op reageert en het een faal wordt haha. Wat vinden jullie? 


ENG: Last Thursday I made my last exam and now I can finally relax. And with 'relax' I mean just letting everything go for this weekend. I have no school or work to worry about and I didn't make any appointments (expect for meeting Laura for the first time, which was nice ;D). Of course I could have used this opportunity to go home and see my boyfriend, but to be honest I'm glad that I decided not to. Not that I don't want to see my boyfriend haha, but because I really need some time for myself. It's time to get a good rest and recharge for the coming weeks. The planning for this weekend: cleaning, reading, watching a good serie, blog and go out for a walk in the fresh Autumn air.

When it comes to blogging I'm also really glad that the exams are over. Now I finally have more time to make pictures and write new articles. I'm going to try and post once every 2 days again and if that goes right and if I have enough inspiration I might even start blogging everyday. But we'll see about that. I'm also going to try and blog more about my thoughts on fashion by making moodbaords. For example; right now I'm totally in love with lacquer loafers. The idea is that I'll make an inspiration moodboard on this and write my thoughts on this as well. Let's just see how that goes. 
I was also wondering if you guys might be interested in me doing an Q&A article. I've been wanting to do one for some time now but I'm scared that nobody will leave a comment and it will be a total failure haha. What do you think?? 

Follow

5 opmerkingen

 1. Ha, ik herken dat echt. Die nood aan 'tijd voor jezelf' na zo'n drukke periode.
  Persoonlijke artikels zijn altijd leuk, net zoals Q&A's, dus go for it! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen dat ik niet de enige ben ;) Ik ga kijken of ik binnenkort een Q&A sessie kan inplannen :)

   Verwijderen
 2. Ja was echt super leuk! :D
  En geniet inderdaad lekker even van je weekend, soms heb je dat nodig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jaa ik herken dat wel dat als je examens hebt je minder kunt bloggen, ik kom dan echt tijd tekort :) Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms is even tijd voor jezelf wel heel belangrijk dus gewoon lekker doen wat je zelf wilt ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!