H&M Party Collection Favourites

Party Style
NL: Vanmiddag viel de H&M folder in de bus en het eerste wat me opviel waren alle glitters. 70% van de party collectie van H&M is bedekt met palletjes en glitters. Ook zien we goud en metallic voorbijkomen. Ik kreeg meteen de kriebels om iets voor de feestdagen te bestellen maar daar is het nog net te vroeg voor. Dus om de kriebels te sussen maakte ik een collage met mijn favoriete items van de collectie, zo voelt het alsof deze items al een beetje van mij zijn ;) Het metallic topje is trouwens mijn grootste favoriet maar die is helaas al uitverkocht. Ik hoop dat ze hem binnenkort weer op voorraad krijgen maar bij H&M is dat altijd afwachten. Wat zijn jullie favorieten van deze collage? (De links naar de items vind je hieronder~)

ENG: Today I got the new H&M magazine and what immediately got my eye was all the glitter pieces. At least 70% of the new collection is filled with glitters, sequins and I also spotted some metallics and gold. Immediately the urge to purchase something for the holidays came up but the fact that it's only the beginning of November stopped me. It's a bit too early. So to ease the shopping cravings I decided to make a collage of all my favourite items, this way it's feels like they are already mine for a little bit ;) The metallic top was my number one favourite but unfortunately that one was already sold I when I received the magazine. I hope they refill the collection but with H&M you ever know. What are your favourites from this collage? (Underneath are the links to the webshop) 
Follow

9 opmerkingen

 1. Dat rokje is heel gaaf ! Ik krijg helemaal zin in de feestdagen met deze collage ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is mooi haha! Ik kreeg zelf ook zin om alles aan te schaffen ;)

   Verwijderen
 2. Heerlijk al die glitters! Ik zag al het een en ander in de winkel hangen. Dat waren vooral groene kledingstukken met glitters. Dit jaar mag ik eigenlijk geen kerstliedjes kopen,want ik heb al teveel feestelijke/nette jurken, maar het kleine ronde tasje vind ik wel schattig. Het broekje ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa ik zeg ook ieder jaar dat ik een mooie jurk koop en daar dan 2x kerst mee zal doorkomen maar het lukt me nooit! De collecties zijn gewoon elk jaar weer leuk en omdat het een speciale feestdag is doe je liever iets aan wat nieuw is ;)

   Verwijderen
 3. Super leuke items hou echt van al die glitters ^^ Mijn favoriet is dat rode jurkje <3

  ღ Sann | Piixel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de feestcollectie dit jaar echt heel gaaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh glitters (doen het altijd wel goed volgens mij ^^)
  Het jurkje vind ik het leukste eruit zien, maar met mijn figuur is het echt 3x niks - dat weet ik nu al xD

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!