Outfit - Focus

 NL: Jammer he, dat de bladeren zo snel van de bomen zijn gevallen! Ik had nog wel meer foto's met deze prachtige kleuren op de achtergrond willen maken :) Voor november is het ook nog verrassend warm buiten vinden jullie ook niet? Op zich vind ik dat wel prima, want ik heb het snel koud, maar op de één of andere manier voelt het niet winters aan als het niet koud is. Ik weet niet zo goed hoe ik dat het beste kan verwoorden, maar voor mij komen de kriebels voor de winter en feestdagen pas op gang als het buiten echt koud is. Het moment dat we ons willen gaan verstoppen in warme winterjassen, zachte sjaals en stijlvolle handschoenen, dan begint voor mij de winter :) Wat is voor jou een typisch kenmerk van de winter? 

ENG: It's a shame that the leafs already lost it's color by now. I would have loved to take more pictures with beautiful backgrounds like this :) It's also still really warm outside (around 17 degrees) considering it's November. I don't mind it not being so cold, but it just doesn't feel like winter. I don't really know how to say it but for me the Christmas and winter feelings start when it gets really cold. I'm waiting for the moment that we want to get the thick winterjackets out, wear soft warm scarfs and stylish gloves. That is for me the start of winter :) What defines winter for you? 
Top: Vero Moda
Jeans: H&M
Boots: Loavies

Follow

10 opmerkingen

 1. Leuke shoot en de herstkleurtjes zijn inderdaad erg leuk. Van mij mag het nog wel eventjes lekker warm blijven, ik heb echt een hekel aan de winter!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Haha jaa van kou ben ik ook niet echt fan maar van je warm aankleden wel ;)

   Verwijderen
 2. Leuke top en schoenen! De kleur broek is niet zo mijn ding. En mooie omgeving voor foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's met de herfstkleuren! Vind je top erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauww die mooie herfstkleurtjess <3 Euh winter. Hetzelfde beetje wel! Warme winterjassen, zachte sjaals en handschoenen... oh en de warme chocomel natuurlijk. En zodra de kerstliedjes de radio in beslag komen nemen, dan is de winter voor mij compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohh jaa de kerstliedjes <3 Op spotify staat al een hele afspeellijst en ik moet me elke keer weer inhouden om hem al af te spelen haha!

   Verwijderen
 5. Wat een super leuke outfit ! Mooie foto's met de prachtige gekleurde bomen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit :D Vind het echt leuk dat die kleur uit je tassels(heet dat zo? Die kwastjes aan je blouse) terug komt in je schoenen :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!