Zonsondergang in Zeeland

 
Vanmorgen zijn we weer thuisgekomen van onze vakantie in Zeeland. Het was zo'n heerlijke week! Veel zon, veel goed eten (vooral bbq), gezellige uitjes en fijne stranddagen. Zo'n week is dan eigenlijk net te kort, wat mij betreft hadden we nog wel wat langer mogen blijven. Maar helaas, vanaf maandag moet er gewoon weer gewerkt worden. Ik voel me echt een beetje verloren nu... en het weer is ook direct somber en regenachtig. Heel typisch. Gelukkig heb ik nog een aantal mooie foto's van de vakantie om met jullie te delen de komende dagen, waaronder deze!

Iets waar ik elke vakantie in Zeeland weer naar uitkijk zijn de prachtige zonsondergangen bij de zee. Het lijkt dan alsof je even in een andere wereld stapt, zo anders is de sfeer op het strand dan in vergelijking met overdag. Wat ik ook heerlijk vind is dat er op het strand bij Dishoek in de avond maar enkele mensen lopen. Perfect dus om even helemaal tot rust te komen en te genieten van het uitzicht. Ik kon het (natuurlijk) niet laten om er weer op los te fotograferen, dus hierbij een samenvatting van de beste zonsondergang kiekjes van deze vakantie. 


8 opmerkingen

 1. Heerlijk zeg! Ik zou zo graag nog eens een keertje naar Zeeland willen (ik zou urenlang op het strand kunnen doorbrengen, schelpjes zoeken, foto's maken, enz...)
  Het zijn mooie foto's geworden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt een aanrader ! Met mooi weer vergeet je gewoon dat je in Nederland bent. Zeker in de natuur. En het strand is inderdaad ook zo heerlijk :D

   Verwijderen
 2. Wow! Sunsets are so magical! What are your highlights of Zeeland, Eva?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know right! I'd definitely say the beach is the highlight and the beautiful nature and quietness as well. There are no overcrowded city's and the people are very relaxed as well :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!