Indian Summer Festival 2017

De afgelopen twee dagen heb ik doorgebracht op Indian Summer in Langedijk. Indian Summer is een festival met een zeer gevarieerde line-up; van live bandjes tot hardstyle en 80's/90's muziek. Voor ieder wat wils dus. Dit was mijn eerste keer op het festival en omdat er op zowel vrijdag en zaterdag veelbelovende artiesten kwamen, kocht ik maar direct een weekendticket.

Vol enthousiasme reden we vrijdag na het werk door naar het festivalterrein. Helaas begon het precies toen we aankwamen te regenen (vandaar de inspiratie voor het vorige artikel), maar gelukkig waren er twee grote tenten opgezet dus konden we gewoon droog van de muziek genieten.
 We waren precies op tijd voor het optreden van Racoon. Ik had hen nog nooit live gehoord en vond ze erg goed. De sfeer was sowieso heel tof, iedereen zong in volle borst mee met de bekende nummers. 
 Op de Main Stage was er om het uur een live optreden. Na Racoon hadden we dus een uur pauze voordat het optreden van Chef Special begon. We zijn toen naar de andere tent gegaan waar ze 80's/90's muziek draaide. Ook daar werd weer volop meegezongen en gedanst, zo leuk was dat! 
Het optreden van Chef Special was ook geslaagd en daarmee kwam de vrijdagavond alweer op zijn einde. 

 Ronde 2!
 De volgende dag was het weer een stuk beter. Rond 16:00 kwamen we aan bij het festival en rond 18:00 brak de zon door. We hebben tussen de optredens door lekker in het gras gezeten en genoten van de zon en muziek. 
 De dag werd afgesloten bij de Hardstyle stage, nog even lekker losgaan. Helaas was het einde een beetje abrupt. De dj was kennelijk de tijd vergeten en werd midden in zijn set dringend verzocht te stoppen, hij mocht zelfs geen toegift meer doen. Dat was een beetje jammer want bij bijvoorbeeld festivals als Mysteryland zijn de afsluiters altijd heel spectaculair. 
Met zijn alleeennnnnnn. 

Kortom: Het was een geslaagd festival. Leuke optredens (vooral het optreden van Rondé was echt zoveel beter dan verwacht!), gezellige sfeer en toch nog een zonnige dag. Ik vond de variatie van live-bandjes en dj's leuk, alleen hadden ze op de Main Stage voor de tussenuren best voor wat opvulling kunnen zorgen en was de afsluiting dus wat onverwacht. 

Vind ik dit een goede toevoeging aan mijn jaarlijkse festival lijstje? Ja! Dus tot volgend jaar Indian Summer, en bedankt voor een geslaagd en gezellig weekend 👍😊

2 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!