The Pink Blazer & Vakantiegedachten

Nog 1 weekje totdat we op vakantie gaan naar Zeeland, het is alles waar ik nu aan kan denken. Tot vorig jaar was een weekje Zeeland maar een klein onderdeel van de lange zomervakanties die we altijd hadden. Vaak van begin juli tot begin september, dat zijn twee volle maanden (en dan alsnog zeuren dat de vakantie zo snel voorbij was)! Nu is het weekje Zeeland de enige vakantie die ik deze zomer heb. Ik vind het niet heel erg omdat ik de woensdagen en weekenden gewoon lekker vrij ben, maar als ik hoor dat andere nu klaar zijn met het schooljaar en ik zie dat er tientallen blogposts online komen met 'vakantieplannen' dan voelt dat toch een beetje gek.
Gelukkig ziet de weersvoorspelling er al redelijk goed uit en eigenlijk vind ik het al heerlijk om gewoon even weg te zijn uit de stad, en weg van alle verplichtingen. Dat weekje rust zal goed doen šŸ˜ Wat zijn jullie 'plannen' voor de vakantie?
Blazer: Zara
Shirt: Asos
Jeans: H&M
Shoes: Loavies 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!