Outfit inspiratie voor regenachtige festivaldagen

Bij het woord festival denk ik aan zomerse looks, lauwe biertjes en verbrande neuzen. Maar wie woonachtig is in Nederland weet net zo goed als ik dat de Nederlandse weersomstandigheden onvoorspelbaar zijn. Ook al is het hartje zomer, dan nog kan het 15 graden zijn met volop regen. Vooraf kaartjes kopen voor festivals kan daarom riskant zijn, maar een beetje festivalganger laat wat regen en kou de pret niet drukken. 

Gisterenavond en vandaag was/ben ik te vinden op het Indian Summer Festival. Toegegeven had ik natuurlijk ook liever 23 graden en volop zon gehad, en tot twee dagen geleden hoopte ik daar nog steeds op (een magische ommezwaai in de weersomstandigheden om zo te zeggen). Maar het gaat er echt niet inzitten, we moeten het doen met 17 graden en af en toe een bui. Ik baal. Niet omdat ik bang ben dat het weer de sfeer drukt, want daar heb ik alle vertrouwen in, maar omdat ik nu mijn hele geplande festival look moet aanpassen. (ja, I know, dramaaaaaa)

Gelukkig bestaat er Pinterest en vond ik daar prima inspiratie voor outfits op regenachtige festivaldagen. Wellicht hebben jullie daar tijdens één van de festivals deze zomer ook nog wat aan.
*alle foto's komen van Pinterest

Hoe zou jij gekleed gaan tijdens een regenachtige festivaldag?

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!