Birthday Wishlist


verjaardag

Het maakt denk ik niet uit hoe oud ik wordt, ik zal altijd wel een verlanglijstje kunnen maken. Alhoewel het dit jaar wel een stuk lastiger lijkt dan de vorige jaren. Over het algemeen ben ik tevreden met wat ik heb en er zit bij dit lijstje dan ook geen "dit wil ik echt graag hebben" producten. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder leuk om ze te krijgen 😉 Dit staat er voor mijn 24ste verjaardag op het verlanglijstje:

Inspirerende boeken - Geen verassing voor degene die mij kennen. Ik ben gek op boeken over mode en inspirerende mensen van de modewereld. De boeken die ik nog wel graag zou willen hebben zijn Capture your style van Aimee Song en Humans of New York Stories van Brandon Staton. 

CHANEL le vernis - Mijn meest favoriete merk nagellak heeft een paar mooie kleuren erbij. Vooral nr. 566 (Washed denim) en nr.505 (Particuliere) spreken mij erg aan. 

Iphone houder voor op een tripod standaard - Vrijwel al mijn foto's maak ik tegenwoordig met mijn Iphone. Tot nu zet ik deze steeds op een stapel boeken, steunend tegen mijn tas of iets anders zwaars, maar dit is natuurlijk niet bepaald handig. Zeker als ik straks met de herfst in het bos wil gaan fotograferen, dan lijkt zo'n houder mij ideaal.

Zwarte Allstars maat 37 - 2 jaar geleden kreeg ik voor mijn verjaardag een paar zwarte Allstars en deze heb ik zo ontzettend veel gedragen dat ze helemaal vertrapt zijn. Eerst deed ik er heel voorzichtig mee maar later droeg ik ze ook naar festivals en feestjes. Ze zitten gewoon zo heerlijk en passen overal bij.

Fitnessmatje - Tegenwoordig sport ik weer iedere woensdag en zaterdag thuis. Dat vind ik heerlijk om te doen en het is al echt een beetje een gewoonte geworden. Echter zijn de fitnessmatjes waar ik nu op sport erg verouderd (met gaten zelfs), dus een nieuwe zou goed van pas komen. Deze roze, wat dikkere, mat van Sportsbay sprak mij wel aan.

Mooie minimalistische sieraden - Ik heb een vaste combinatie aan sieraden die ik elke dag draag en daarbij wissel ik de armbanden en oorbellen zoveel mogelijk af. Mijn collectie zou ik graag uitbreiden met minimalistische zilveren- en mooie gekleurde oorbellen en armbanden (geen gouden want dat past niet bij mijn stijl). Mooie sieraden vind ik vaak bij COS en My-Jewellery. Ook vind ik deze zomer enkelbandjes erg leuk, zoals deze zilveren.


4 opmerkingen

 1. Een heel mooi lijstje! Ik ben wel benieuwd naar het boek Capture Your Style.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ook! Mocht ik hem krijgen dan zal ik een review doen :)

   Verwijderen
 2. Fijn lijstje! Ik moet zeggen dat ik het voor mezelf ook al lastig vond hoor, zeker als je bezig bent met opruimen dan kom je niet veel tegen wat je écht moet hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja zal alleen maar lastiger worden naarmate we ouder worden. Maar misschien is het ook wel een goed teken dat je tevreden zijn met wat we hebben ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!