Gisteren vierde ik mijn verjaardag en dit heb ik allemaal gekregen

 Gisteren vierde ik mijn 24ste verjaardag! In eerste instantie wilde ik het graag klein houden met alleen opa's en oma's en s'avonds mijn ouders en aanhang, maar hoe dichter we bij de zaterdag kwamen hoe meer mensen ik een uitnodiging stuurde. Uiteindelijk kwamen er zo'n 20 man en zat de hele tuin vol haha! Gelukkig was het lekker weer, want we hadden nooit met zijn allen in de kamer gepast. Daarnaast had ik twee taarten gebakken; een cheesecake en een appeltaart, en die waren allebei heel goed gelukt. De sfeer was goed en het was ook leuk om tussen het serveren door met familie weer een beetje bij te kletsen. Ik had gezegd tegen mijn ooms en tantes dat ik geen wensen had, maar ondanks dat ben ik toch zo ontzettend verwend! Dit is wat ik allemaal heb gekregen:
 Chanel nagellak nr. 566 Washed Denim // L'occitane en provence handcrème // Herômé topcoat // Garnier Skinactive gezichtsmaskers  
 De Duitse Vogue // het boek Capture your Style // het boek The Dress, 100 iconic moments in fashion (ik ben van plan om reviews van de boeken te schrijven, zouden jullie daar interesse in hebben? let me know!) 
Een polaroid Instax mini 8 camera van Fuji Film en 20 polaroids 
We hebben gisterenavond direct de polaroid camera getest. Hoe leuk zijn de fotootjes geworden! :D 
 Alles voor een relax avondje: Starbucks beker // kaarsen op een spiegelblad // Tony's Chocolonely // Het wonder van Haarlem thee
 Fashion cheque // mooie zelfgemaakte kaart van opa en oma // bioscoopbon 
 Oorbellen van Tiffany&Co 💙💙💙💙
Deze oorbellen kreeg ik van Maikel. Hij had in New York onthouden dat ik deze ook leuk vond nadat ik het bijbehorende kettinkje had gekocht. Zo lief! 
Sieradendoos van Compactor, heel handig want mijn sieraden liggen nu in een hoopje op mijn nachtkastje haha.  

Ik ben ontzettend blij met alle cadeaus en had echt niet verwacht dat iedereen wat mee zou nemen. Ook vond ik het super leuk dat er zoveel mensen langs konden komen. Daardoor voelde ik me echt jarig. Ik hoop dat de visite het allemaal naar de zin heeft gehad, voor mij was het in ieder geval een topdag! 

7 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!