Tijd voor een illustratie recap, Deel 2

 Zoals beloofd hierbij het tweede deel van de illustratie recap. Deze keer weer allemaal verschillende producten die ik stuk voor stuk geweldig vind. Illustreren is zo rustgevend haha! Als ik een dag alleen maar naar een computerscherm heb gestaard dan is het heerlijk om even creatief bezig te zijn. De komende tijd wil ik mezelf wel wat meer gaan uitdagen door ook vaker mensen te tekenen. Gisteren ben ik daarmee begonnen en de eerste poging was nog niet eens zo slecht. Dat geeft goede hoop 😉 In het volgende illustratieoverzicht zal er dus hoogstwaarschijnlijk meer afwisseling zitten tussen mensen en producten, maar dat is alleen maar leuker denk ik. Welke illustratie is dit keer jou favoriet? 

Meer van mijn illustraties zien? Dat kan! 
Mijn online portfolio is terug te vinden op Instagram: @fashionillustrationsbyme

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!