CHANEL Le Vernis no. 566 'Washed Denim'

 Voor mijn verjaardag kreeg ik onder van mijn moeder en René andere deze prachtige nagellak van Chanel. Toen ik hem zag bij de nieuwe Chanel collectie die ze bij Douglas verkopen was ik direct verkocht. De kleur is zo bijzonder en doet de naam 'washed denim' echt eer aan.

Gisteren heb ik het lakje direct opgedaan en ook op mijn nagels is de kleur geweldig. Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden over de nagellak van Chanel. Het smeert fijn, droogt redelijk snel en blijf ongeveer 1,5 a 2 weken mooi zitten (daarbij gebruik ik wel ook topcoat van Herômé).
Chanel nagellak is redelijk aan de prijs maar ik investeer veel liever hierin dan in 10 goedkope lakjes met mindere kwaliteit. Wel heb ik 2 regels voor mezelf opgesteld zodat ik niet helemaal los ga op de Chanel lak, en dat werkt goed😜 Regel 1: koop alleen kleuren die je niet snel bij andere (goedkopere) merken vindt en waarvan je zeker weet dat je ze meer dan 1 maal gebruikt. Regel 2: per seizoen mag je 1 a 2 nieuwe lakjes kopen of ontvangen, zodat je verzameling niet te groot wordt.Zouden jullie het leuk vinden als ik een artikel over mijn CHANEL nagellak collectie maak?


CHANEL le vernis nr. 566 - Washed Denim is te koop bij Douglas. 

4 opmerkingen

 1. de kleur is zoooo pretty <3 en je regels zijn wel handig, had ik eerder moeten ontdekken hehe :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know righhttt :D <3 Ben er echt verliefd op haha!
   hahaha je kan ze nog steeds toepassen toch ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!