Nog iets om naar uit te kijken!

         
Toen ik besloot om in 2016 ook weer een aantal leuke reisjes te gaan maken, had ik niet verwacht dat het zo snel geregeld zou worden. Eerst de reis naar Japan die ik vorige week boekte met Rachelle, en deze week boekte de moeder van Maikel een reis voor haarzelf, haar kinderen en de aanhang (waaronder ik dus) naar Rome!  Echt super leuk! In oktober gaan we 4 dagen. Ik ben één keer eerder in Rome geweest maar daar weet ik niet meer zoveel van. Bovendien was dat in de lente en dit keer gaan we in de herfst. Ik ben heel benieuwd :) En ondanks dat het nog ver weg is kijk ik er toch al een beetje naar uit hihi. 
Dit was niet echt een hele bijzondere blogpost, maar ik was er zodanig enthousiast over dat ik het gewoon graag even wilde delen ;) 

Zijn jullie al eens in Rome geweest? 
En welke reisjes staan er voor jullie al op de planning dit jaar? 

(foto's van Pinterest)

12 opmerkingen

 1. Echt gaaf dat je naar Rome gaat! Ik zou met school eigenlijk in de 4e klas (volgend jaar dus) naar Rome gaan ( je weet wel, Gymnasium enzo :D ) maar dat is waarschijnlijk pas in de 5e.

  Veel plezier tijdens je reisjes! :)

  P.s. Ik vind het echt superleuk dat je zo vaak de tijd neemt om op mijn blog te reageren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja als je Grieks in je pakket hebt is het eigenlijk logisch dat je naar Rome gaat :) Leuk, dan heb je nog iets om naar uit te kijken~
   En awww jij reageert ook vaak op mijn blog :) en dat vind ik ook altijd super leuk

   Verwijderen
 2. Oeeh wat een leuke vooruitzichten! Ik ben nog nooit in Rome geweest, maar het lijkt me zo'n mooie (en romantische) stad!
  Veel plezier, en wel foto's delen hè (vooral van Japan haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel benieuwd :)
   En jaaaa ik zal zeker veel bloggen over deze reisjes haha! Dat gaat helemaal goed komen~

   Verwijderen
 3. Wow jaloers! Rome is één van de mooiste steden waar ik al geweest ben. Daar is ook zoveel te doen hé!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ik hou van die sfeer daar just perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Eva, eindelijk weer eens even je blog kunnen bekijken. Het ziet er echt heel mooi uit, was even wennen maar een erg mooie layout. Wat leuk om te lezen dat je nu al over Rome schrijft. Ik heb er ook vet veel zin in om dit met jullie samen te beleven. Kan niet wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :D Ik vond het eerst ook wennen maar ben blij met het resultaat. Maikel heeft veel dingen aangepast :)
   En jaaa wordt hartstikke gezellig! lekker pizza eten enzo haha~

   Verwijderen
 6. Oooh wat tof om nu al uit te kunnen kijken naar de reizen naar Rome en Japan! Doe je goed! Naar Rome wil ik ook nog heel graag, dus ik kijk alvast uit naar je blogs erover, ookal duurt het nog even haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat ik je wat leuke tips kan geven als ik daar ben geweest :)

   Verwijderen
 7. Heerlijke reisjes op de planning! Ik ben nog niet in Rome geweest maar zou het graag eens zien. Voor mij misschien een keertje Parijs of Londen dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Parijs en Londen zijn ook allebei prachtige steden :) Kan zeker aanraden om die te bezoeken ~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!