Een kijkje in mijn leven #1

 Ik ben denk ik één van de laatste bloggers die gaat beginnen aan een de 'my week in pictures' reeks, haha! Deze zogenaamde 'hype' was één van de redenen dat ik er nooit aan begonnen was... Op een gegeven moment puilde Bloglovin uit van dit soort artikelen en ik heb nooit de tijd om ze allemaal te lezen. Toch lijkt het mij leuk om later dit soort verslagen terug te lezen dus ik wil het vanaf deze week gaan proberen bij te houden :) Vooral de komende 3 weken hoop ik nog wat herinneringen in Maastricht vast te leggen~
 • 2 januari spraken we met het 'gezin' af om het nieuwe jaar in te luiden met kibbeling en champagne
 • Vanaf zondag avond was ik weer in Maastricht. Onverwacht kwam op maandag ochtend het aankomende huisgenootje haar contract tekenen, dus ik moest nog snel even mijn kamer netjes maken (het was niet helemaal gelukt zoals je ziet haha). 
 • Daarna reed ik snel naar school voor de minor. Tijdens de les at ik lekker de laatste kerstkransjes ;)
 • De outfit van dinsdag~

 • Ik sprak die dinsdagmiddag met Lizanne af om te gaan leren in de bibliotheek, maar we hadden trek dus besloten we eerst wat te gaan eten bij Coffee Lovers. 
 • Daarna moesten we er toch aan geloven; an die arbeit!
 • Ik kon het echter niet laten om het (vlak daarvoor opgehaalde) nieuwe Ted Baker telefoonhoesje alvast uit te pakken. Ik ben nog steeds verliefd op de print <3
 • Toen ik naar huis liep vanuit de bieb werd het alweer donker. 

 • S'avonds boekte Rachelle en ik de reis naar Japan. We waren allebei zo nerveus dat we mijn huisgenootje vroegen voor wat aanmoediging. Onze eerste reactie na het boeken: 'Ahhh we gaan echt!!' haha! :D 

 • Kasper had pocky's meegenomen uit Utrecht, die kon ik goed gebruiken toen ik woensdagmiddag weer in de bieb zat.
 • Om 6 uur moest ik werken. Het was een rustige avond en ik heb zo hard gelachen. Op de tweede foto had ik geprobeerd oude groene thee blaadjes weg te gooien maar alles viel naast de prullenbak. Ik was zo verbaasd dat ik alleen maar 'oh' kon zeggen. Queeny en ik lagen meteen in een deuk.
 • Jun en Sasano, de chefs van Kobe. We hebben altijd zoveel lol als we samen werken.
 • We kregen allemaal een bak sushi mee naar huis :D Super lekker! 


 • Donderdag, vrijdag en zaterdag ben ik vooral veel bezig geweest met school en werk (en stiekem was ik ook een beetje vergeten foto's te maken ghehe!)
 • Zondag zijn we met het Kobe team uit lunchen gegaan bij het Chinese restaurant Wen Chou. Ik had nog nooit eerder bij een Chinees restaurant gegeten en ik had geen idee wat er bedoelt werd toen mijn collega's Dim Sum bestelde :P Blijkt dat dit dus allemaal kleine hapjes zijn. Echt super lekker! 
Ik ben benieuwd wat jullie van zo'n verslagje vinden :) Ik hoop dat ik deze week wat consequenter foto's kan maken. 
Eten jullie wel eens de bij Chinees? 


19 opmerkingen

 1. Wat een gaaf telefoonhoesje en super tof dat je naar Japan gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n verslagje! Ik vergeet zelf echt altijd foto's te maken (vandaar dat mijn Instagram ook aardig leeg is). Ik eet wel eens bij de Chinees maar ik lust alleen Foe Yong Hai, gebakken banaan en kroepoek :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dinja :) Ik moet bekennen dat ik deze week ook moeite heb met foto's maken dus ik denk niet dat er elke week een verslag online zal komen haha :')

   Verwijderen
 3. Ik was laatst ook bij een chinees restaurant voor het eerst. Die dim sum was echt heerlijk en ik heb die avond zo lekker gegeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chinees is zoo lekker. Gaaf hoesje inderdaad! Leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik Chinees eten? Nooooit :b. Nee grapje hahaha. Ik word zo blij van die panda pocky ook al kan ik het niet eten XD. Eigenlijk moet ik Japanse geschiedenis gaan leren ipv op bloglovin scrollen.. En omg, sushi *Q*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa ga eens leren jij :P Ik was echt verrast bij het Chinese eten, wil het zeker nog eens gaan doen!

   Verwijderen
 6. Leuke post :D Ik heb nog nooit echt bij een chinees restaurant gegeten maar staat wel op m'n bucketlist :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super gaaf dat je naar Japan gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm Coffee lovers ziet er heerlijk uit!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa je gaat weer naar Japan! (En je gaat ons verlaten, maar dat verdrietige nieuws even ter zijde) Wat een heerlijke week en ohh sushi. Dat heb ik al te lang niet gegeten (grapje, drie weken terug nog). Mooie nieuwe layout!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Celine :D En 3 weken is alweer veeelll te lang geleden voor sushi, het wordt weer hoogtijd haha!

   Verwijderen
 10. Leuk dit Eva, vaker zo'n artikel doenn!! <3 en omg wat een verwennerij bij Kobe, jaloeeers:D En nog jaloeerser dat je naar Japan terug gaat omg ik wil meee.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!