3 outfits die ik graag zou dragen

Nu dat het bijna elke dag regent en koud weer is heb ik niet vaak de kans om outfit foto's te maken. Vandaag was ik het van plan, maar toen ik twee stappen buiten de deur deed begon het alweer te regenen... Hier baal ik echt van want ik heb wel steeds ideeën voor outfits, ook voor de lente en zomer. Ik begin al een beetje naar de zonnige dagen te verlangen :)

Omdat ik deze outfit ideeën niet wil vergeten leek het mij een leuk  idee(en handig voor mezelf) om ze in een artikel te verwerken. Hierbij dus drie outfits die ik op dit moment graag zou willen dragen, en wat hopelijk in de toekomst ook echt gaat gebeuren ;)
Dungarees love
Ik ben nooit echt fan geweest van de tuinbroek maar laatst vond ik op Pinterest zoveel leuke outfits waar een tuinbroek in verwerkt zat. In de winter kan je het combineren met een coltrui zoals hierboven en in de lente met sneakers of hakken en een blouse of shirt :) 
bordeaux button up skirt

Het bordeaux rode rokje staat nog steeds op mijn wishlist. Ik denk dat ik morgen maar eens de stad in ga om te kijken of er ergens eentje in de uitverkoop kan vinden ;)

gold and black
Het kan nooit misgaan met zwart, wit en wat gouden details <3 Jammer dat de tas van YSL zo duur is haha~

Wat is jou favoriete outfit? 

15 opmerkingen

 1. Allemaal heel erg leuk! De eerste look is men fave!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van welke winkel komt die witte blouse vandaan? ;o ziet er namelijk echt heel leuk eruit ^^. Hele leuke outfits heb je bij elkaar gestyled :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje ^^ de blouse is van Chicwish, dat is een webshop. dit is de link: http://www.chicwish.com/simple-white-shirt-with-sheer-panel.html

   Verwijderen
  2. Thanks! Oh en de rugzak :o?

   Verwijderen
  3. Haha! Die is vrees ik iets prijziger https://www.shopbop.com/small-portrait-backpack-cambridge-satchel/vp/v=1/1523437905.htm?currencyCode=AUD&extid=affprg_CJ_SB_US-2687457-Polyvore&cvosrc=affiliate.cj.2687457

   Verwijderen
 3. Oooh wat een leuke outfits zeg! De eerste is echt mijn favoriet!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alle 3 de outfits vind ik tof, maar als ik echt moet kiezen dan ga ik voor de laatste. Heel mooi! En dan met het telefoonhoesje van Mickey. Te schattig is die!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allemaal mooi, maar de laatste vind ik het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alle outfits zijn super leuk! Die Darth Vader oorbellen moet ik echt hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle outfits zijn echt super mooi en leuk om te dragen denk ik, maar mijn favoriet is toch de 2de. :)

  xoxo
  http://prettysmileps.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die eerste twee zijn echt geweldig. Zou het zo aan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eindelijk eens een blogger die écht leuke outfits op haar blog plaatst! Leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nummer 2 en 3 vind ik erg leuk maar als ik moet kiezen zou ik toch voor 3 gaan, ongeacht mijn leeftijd hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!