De eerste outfit van 2016

 De eerste outfit van 2016 :) Het werd tijd want het is immers al weer 7 januari. Nu zul je misschien denken; "Die is gek! Zo zonder jas of vest outfit foto's maken". Uhmm jaa ik moet zeggen dat ik ook nog niet eerder zo snel foto's heb gemaakt haha! Ik trok mijn jas uit en binnen 10 minuten had ik hem weer aan :P 
Toen ging het ook nog eens regenen en heb ik maar geprobeerd om binnen nog wat foto's te maken. Uiteindelijk waren er van alle foto's maar twee leuk, en die heb ik hier gebruikt. Ik moet echt een oplossing vinden voor het maken van outfit foto's in de winter. Want steeds met mijn jas aan foto's maken wordt ook zo eentonig, toch? 

Ik heb voor deze outfit trouwens een zomerjurkje gebruikt en daarover een rokje aangetrokken :) Ik weet nog dat ik het jurkje in de zomer droeg in Parijs, maar nu vind ik hem ineens erg kort geworden. Dus of ik nou gegroeid ben, of dat het jurkje te heet gewassen is? Ik weet het niet. Maar ik ben blij dat ik hem nu op deze manier kan dragen :)
Wat zijn jullie tips voor outfit foto's maken in de winter? 
Shirt (jurkje): H&M
Rokje: H&M
Laarsjes: Mysty Woman

12 opmerkingen

 1. kan leuk zo met dat rokje eroverheen, leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik houuu van streepjes :D grappig dat het een jurkje is. zit het wel lekker? XD maar je outfit is leuk, je binnen foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee Robin! En dat weet ik hahaha! ;) Jaa het is een strak jurkje en dus nu zodanig kort dat het een beetje als een shirt aanvoelt :P Het is zit ieder geval niet in de weg.

   Verwijderen
 3. Heel leuk dat rokje! Misschien kun je bij andere fashion bloggers kijken hoe zij dat doen in de winter? Of je moet ergens een mooie binnenlocatie zien te vinden, maar volgens mij hoort kou lijden er wel een beetje bij. Net zoals topmodellen zomerkleding in de winter shooten;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa dat klopt! Ik zal eens op andere blogs rondkijken inderdaad :) En jaa dat kou lijden hoort er wel een beetje bij maar als het vriest dan gaat het mij toch echt te ver hoor haha~

   Verwijderen
 4. Slim idee, het is een erg leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit weer ook een ramp om foto's te maken! De rok is heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit Eva! Wat een idee om een rokje over een (te kort) jurkje te doen :D!
  Ik heb trouwens niet echt tips voor je om in de winter foto's te maken, ik doe meestal hetzelfde als jij, snel die jas uit gooien, foto's maken en jas weer aan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerste foto is echt superleuk! Ik wilde een tijd geleden ook een rokje kopen, maar het staat mij echt niet. Bij jou staat hij echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!