Nieuw jurkje van de Mango

 Zoals sommige van jullie misschien wel weten ben ik sinds het begin van het FWS (french wardrobe system) een stuk kritischer geworden met het shoppen. Alleen als een kledingstuk echt mijn hart verovert gaat het mee naar huis :) Nu met de SALE is dat soms lastig, want alles wat rond de 10 euro kost wil ik het liefste zonder nadenken mee naar huis nemen (mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik de geliefde 9,99 op het prijskaartje zie staan). Ik kan me gelukkig goed ingehouden en heb naast het Ted Baker telefoonhoesje, zie hier, alleen nog maar bij de Mango dit jurkje gekocht. 

Oh wat was ik blij toen dit jurkje goed zat! Ik was al direct verliefd geworden op het printje en ze hadden nog maar één S. Er zat wel een kleine vlek op de mouw maar na één keer wassen zag je daar niks meer van ;) Het jurkje koste eerst 50 euro en nu zat er 50% korting op~ 
Het leuke is dat dit jurkje makkelijk alle seizoenen gedragen kan worden omdat de stof niet te dik of te dun is :D Ik kan nu al niet wachten om er outfit foto's mee te maken! 

Wat vinden jullie van mijn nieuwste aanwinst?

5 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!