New Year, New Layout

Een nieuw jaar, een nieuw begin. 
2015 is afgesloten en 2016 bied weer 366 nieuwe dagen om te vullen met mooie momenten.  Ik ben een groot fan van een nieuw begin :) Als bijvoorbeeld de zomervakantie is afgelopen en het nieuwe schooljaar weer voor de deur staat, dan heb ik alle energie en motivatie om er wat moois van te maken en dingen te verbeteren ten opzichte van de periode ervoor. Zo ook met het nieuwe jaar.

Ik begon gisteren direct met het veranderen van de layout van mijn blog. Ik was niet per se ontevreden over mijn vorige layout, maar ik was gewoon toe aan wat nieuws. Gelukkig heb ik een heel lief ICT-vriendje die kon helpen met het (voor mij) beruchte HTML. Het koste wat moeite en tijd, vooral bij het kiezen van een geschikte template, maar het is gelukt. En ik ben erg tevreden met het resultaat :D Het is totaal anders dan de vorige layout maar dat vind ik juist leuk.
Ook op andere vlakken van mijn blog zullen wat dingetjes veranderen. Ik wil wat meer persoonlijke artikelen gaan schrijven en in plaats van Engels en Nederlands ga ik overstappen naar alleen Nederlands. Dat leest toch wat fijner. Ik ben ook benieuwd waar jullie graag over zouden willen lezen op mijn blog, dus heb ik een pol aangemaakt. Een reactie achterlaten met een idee mag natuurlijk ook ;)

Wat voor artikelen zou jij willen zien op mijn blog?

outfits
aankopen
reviews (nagellak, boeken, films ect)
moodboards
persoonlijke verhalen (over de minor die ik volg, of dat ik ga samenwonen)
my week in pictures
anders, namelijk..... (laat een reactie achter :) )


Ik ben benieuwd!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

12 opmerkingen

 1. Je lay-out ziet er erg mooi uit! Ik snap dat je er blij mee bent. Ik houd altijd heel veel van outfit posts, maar reviews, aankopen en persoonlijke verhalen vind ik ook heel leuk! Een fijn 2016 toegewenst! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Marijn :D Dat vind ik erg leuk om te horen! En jij ook een mooi 2016 toegewenst xx

   Verwijderen
 2. je layout is mooooi <3 vind vooral je header zo erg leuk ^^ en nog happy new year!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je layout is heel erg mooi! Een top begin van het nieuwe jaar!:-)
  Ik lees graag persoonlijke verhalen, dus daar heb ik voor gestemd, maar reviews vind ik ook erg leuk en outfitfoto's moet je ook gewoon blijven maken. Die vind ik altijd leuk bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Dalinka! En ja he :) Dat vind ik ook. Een frisse start~
   en bedankt voor de feedback. Ik zal zeker ook outfits blijven posten ;)

   Verwijderen
 4. Mooie layout, lekker clean! En ik heb gekozen voor outfits! x

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!