Even offline zijn

 Oeps, de afgelopen dagen is het even wat rustiger geweest op mijn blog en heb ik het lezen van andere blogs ook een beetje links laten liggen :') Het was ineens toch weer een stuk drukker dan ik had verwacht en om eerlijk te zijn had ik ook gewoon geen zin om online te gaan. Soms is het goed om even niet bezig te zijn met het bloggen, ideeën bedenken en foto's maken. Dit weekend heb ik alle social media gedachtes op pauze gezet en 100% genoten van het offline zijn :) 
Vooral gisteren was ik blij om daar even geen aandacht aan te besteden. Die dag stond in het teken van familie aangezien mijn broertje vanmorgen naar Nice vertrok voor 4 maanden studiestage. Om half 6 stonden we op het vliegveld om hem uit te zwaaien. Dat soort momenten moet je fysiek beleven vind ik, niet van achter een schermpje. Natuurlijk konden we het niet laten om als 'gezin' nog wel even een selfie te maken, maar daar bleef het dan ook bij ;) 
Jurkje: Mango
Jas: H&M
Muts: Six
Enkellaarsjes: Mysty Woman Japan

9 opmerkingen

 1. Logisch dat je soms even offline wilt zijn ;) En iedereen snapt dat je het soms opeens heel druk hebt... dat het bloggen dan niet op de eerste plaatst staat, is dan ook heel logisch :)
  Ik vind het jurkje trouwens wel echt super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Laura :) En ja sommige dingen wil je gewoon ECHT bijwonen in plaats van alsmaar alles vast te moeten leggen

   Verwijderen
 2. Wat tof dat je broertje daar stage gaat lopen! Het is heerlijk om een dag offline te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he! Ik ben best jaloers haha, het is daar nu lekker 17 graden haha~

   Verwijderen
 3. Je moet doen waar je je zelf het beste bij voelt! Je outfit is heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik snap volledig dat je soms offline wilt zijn. In het paniek besteed ik ook minder tijd aan mijn blog en social media omdat ik dan vaak met mijn moeder of vrienden op pad ben.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat voelt soms even fijn toch, even offline zijn?! Ik was even offline toen ik in Center Parcs was en het gaf me zo'n rust (die ik inmiddels alweer verloren ben xD)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!