Outfit - Earth Colors

 Blouse: Primark | Top: H&M | Jeans: H&M | Shoes: Van haren | Bracelet: Primark

Ik denk dat het nu wel officieel is, ik ben dit seizoen gek op aarde kleuren! Mijn legerkleurige blouse hebben jullie al in meerdere outfits gezien, net als mijn bruine instappers. Daarnaast heb ik ook al 2 outfits gepost met mijn bruine suède look-a-like shorts van de H&M (die outfits kunnen jullie hier & hier vinden), en nu kan ik met trots mijn nieuwste aardekleurige aanwinst laten zien; een prachtige warm bruine top van de H&M. Toen ik hem zag was ik meteen verliefd en voor 10 euro kon ik hem zeker niet laten hangen. De top is trouwens nog steeds te koop in de winkels en in de webshop, je kunt hem hier vinden :)
Zoals jullie kunnen zien heb ik op verschillende plekken foto's gemaakt. Ik was steeds op zoek naar de juiste hoek waar ik niet met mijn ogen hoefden te knijpen voor het zonlicht. Die hoek heb ik uiteindelijk niet gevonden haha, dus daarom kijk ik soms een beetje nors ;) 

Het nieuwe blok van school is deze week begonnen. Nu is het nog rustig met projecten en huiswerk maar ik weet dat het over 2 weken waarschijnlijk al weer heel andere koek zal zijn. Maar, ik ben erop voorbereid en ga weer mijn best doen. Nog 9 weken tot de zomervakantie! Let's do this! 


My Merry Morning

12 opmerkingen

 1. Super leuke outfit, ik vind t oranje topje echt heel leuk ^^
  Succes met het nieuwe blok! 3.4 dus? Ik kan me hier niks van herinneren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :D en jaa net begonnen aan 3.4 en nu al is er een vak waarvan ik bijna zeker weet dat het heeell lastig gaat worden haha. Statistiek heet het. Maar als je je er niks meer van kan herinneren dan zal het wel weinig indruk gemaakt hebben :')

   Verwijderen
 2. je broek is mooi! ik ben jaloers op je slanke lange benen haha! <3 succes met je nieuwe blok. geniet van de rust nu het kan ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) mijn broek is van de H&M Divided. Als het goed is hebben ze hem ook nog in de collectie. Haha jaa ik ga zeker nog even genieten, alhoewel ik dit weekend wel alweer best wat huiswerk moet maken helaas.

   Verwijderen
 3. Hele leuke outfit heb je ! Het staat je heel goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Logisch dat je die aardetinten zo te gek vindt, het staat je ook fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Trends volgen duurt bij mij altijd even, maar die hoge broek vind ik echt mooi! Misschien moet ik daar ook maar eens naar zoeken.
  Succes met je nieuwe blok! Ik zit ook af te tellen tot de zomervakantie begint. Mijn studiemotivatie is ver te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) De highwaist broek heb ik gekocht bij de H&M voor 15 euro volgens mij. Hij is een beetje elastisch is zit echt super lekker! Ik kan echt aanraden om bij de H&m eens te kijken voor als je nog niet zeker weet hoe vaak je de broek gaat dragen :) Daar is het niet duur en de broeken zitten fijn vind ik~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!