It's In The Details


Dit is waarschijnlijk één van de simpelste outfits die ik tot nu toe op mijn blog geplaatst heb. Ik zat zelfs nog te twijfelen of deze outfit wel blogpost-waardig was, maar uiteindelijk hebben de details me overgehaald. Want dat is waar deze outfit om draait: details. 

Sommige bloggers dragen alleen maar minimalistische outfits en daar heb ik zoveel respect voor. Op de één of andere manier hebben hun outfits (hoe minimalistisch ze ook zijn) altijd wat speciaals. Ik vind dat knap want ik heb altijd het gevoel dat, als ik zelf een minimalistische outfit draag, het alleen maar lijkt alsof ik geen zin had om me aan te kleden haha :') Ik maak dan ook eigenlijk alleen maar foto's van mijn outfits als het voor mijn gevoel iets speciaals uitstraalt. Wanneer vinden jullie een outfit blog-waardig? En wat vinden jullie van deze outfit? 

Actie foto, haha!
Shirt: C&A
High waist jeans: H&M
Shoes: Van Haren
Necklace: Sammydress
Earrings: Claires 

My Merry Morning

12 opmerkingen

 1. Ik vind het echt een leuke outfit ! Echt een super leuk shirtje en de manier waarop je 'm draagt met de high waist jeans is super hip. Zeeeker wel blogpost waardig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zo denk ik er ook altijd over :P Maar ik waardeer zelf ook steeds meer basics. Ik vind het gewoon tof staan net zoals bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Claudia :) Jaa basics zijn de laatste tijd sowieso steeds meer in, ook met het French Wardrobe system enz. De combinaties zijn eindeloos en dat maakt het zo geweldig !

   Verwijderen
 3. Heel leuk die top met dat kant aan de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. simpel is juist leuk! die ketting is ook zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa schattig he! ^^ Echt perfect voor de lente en zomer :)

   Verwijderen
 5. Basics kunnen echt super leuk staan hoor!
  Maar vaak is het ook afhankelijk van iemands ''uitstraling''. Sommige mensen lijken door basics juist sportiever, spontaner etc. Het is soms gewoon een beetje zoeken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat is zeker waar :) Ik ga de komende tijd eens op zoek naar mijn stijl in basics~

   Verwijderen
 6. Less is more! Leuke outfit en ja jij alleen kan bepalen of een outfit blog waardig is want smaken verschillen en daarom post je alleen wat jij zelf leuk vind en je hebt altijd wel mensen die het niet leuk vinden of juist helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je zeker gelijk in :) Soms vergeten we dat we voor ons zelf bloggen in plaats van voor anderen~ Gelukkig heb ik toch ook dit keer voor mezelf gekozen ;)

   Verwijderen
 7. Simpel kan ook juist goed uitpakken! Het topje is erg schattig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!