MyBikiniBodyJourney #6 - My New Workout Clothes

Goeiemorgen! Het is weer tijd voor een nieuwe update van MyBikiniJourney. Dit keer wilde ik jullie graag mijn nieuwe sportkleding laten zien. Als er iets is wat mij kan motiveren dan zijn het wel nieuwe dingetjes, haha slecht hè! Eigenlijk heb ik dat met alles wel, voor school kan ik me bijvoorbeeld prima motiveren als ik een nieuw schrift koop of een nieuwe map om huiswerk in te bewaren. Sporten is hierop dus ook geen uitzondering ;) 

De vrijdag voor de meivakantie ging ik samen met een vriendin even langs de Primark in Eindhoven en daar trof ik een mooie en best grote sportcollectie aan. De kleuren van de collectie die ze op dit moment hebben vind ik geweldig, alles is zo lekker fel en vrolijk. Ik kon het dus niet laten om wat mee naar huis te nemen. Omdat alles ook zo goedkoop is werd ik heel hebberig, maar uiteindelijk heb ik toch alleen gekozen voor een roze korte top en een blauwe langere top :) Ik draag ze graag over elkaar omdat de roze top bij het hardlopen ook wat extra steun geeft aan mijn borsten. Nu loop ik zonder problemen en dat voelt zo goed! :D
Roze top: 5 euro | Blauwe top: 6 euro

Wat betreft het sporten zelf is het afgelopen week erg goed gegaan. Ik heb constant gesport met af en toe een rustdag want ik had best last van spierpijn haha. Ik ben benieuwd hoe deze week eruit gaat zien. Ik ga proberen om in ieder geval weer 4 dagen te sporten :) 

Hoe gaat het sporten bij jullie? 
En worden jullie ook gemotiveerd door nieuwe sportkleding?
Ik ben benieuwd ;)


My Merry Morning

12 opmerkingen

 1. Wat een leuke nieuwe outfit, en goed bezig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super outfit en wow :0 echt al vet mooi resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :D Heerlijk he die felle kleuren in zo'n sportoutfit !

   Verwijderen
 3. Waauw jouw buik! Mooi hoor!
  Leuke sportcollectie hè! Het is dat ik niet zóveel sport, anders had ik ook het een en ander meegenomen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! ^^ Misschien dat als je er wat koopt het motiveert om ook meer te sporten ? ;) hihi!

   Verwijderen
 4. Gaaf dat je buik er al zo goed uit ziet! Ik ben ook begonnen met een bikini challenge, zal er binnenkort een post over wijden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ben benieuwd naar je post over jou bikini challange :D

   Verwijderen
 5. Goed bezig meid, dit soort dingen motiveren mij ook enorm om te blijven sporten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) En haha goed om te horen dat ik niet de enige ben ;)

   Verwijderen
 6. Leuke workout clothes!
  Een leuke outfit motiveert echt om te sporten vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!