Currently Coveting

Currently Coveting

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wishlist op mijn blog plaatste en aangezien ik de laatste tijd weer wat leuke dingen aan mijn lijstje heb toegevoegd, besloot ik er vandaag een artikeltje over te schrijven. Ik begin maar gewoon bij het begin en zo zal ik mijn keuzes onderbouwen~

Okee! De blouse is misschien een beetje kakkerig haha, maar ik heb de laatste tijd op Pinterest heel veel leuke outfits gezien met zo'n soort blouse. In combinatie met de witte kanten rok denk ik bijvoorbeeld dat het een heel toffe outfit kan worden :) Ik spotte de blouse bij de H&M voor 10 euro maar ik moet nog even een paar dagen wachten op studiefinanciering. Hopelijk hebben ze hem daarna ook nog.
De bralette zag ik voor het eerst op de blog van Mariannan en ik vond het meteen al een erg mooi item. Ik heb geen idee of het ook lekker zit, maar in de zomer met een blouse of top erover kan het erg mooi staan.
Op mijn lijstje staan ook 2 boeken over de Parijse stijl; How to be Parisian wherever you are, en Paris street style. Voordat ik mijn reis naar Parijs boekte had ik deze boeken al op het oog, maar nu wil ik ze nog liever ;)
Toen ik laatst in de Bijenkorf liep viel mijn ook op de stand van Ted Baker en daar zag ik dit super schattige notitieblokje. Ik heb echt een zwak voor dat soort dingen en wilde hem direct meenemen. Hij koste echter 16 euro dus ik bedacht me. Eerst wil ik een goeie functie voor het notitieblok bedenken voordat ik het aanschaf~
Deze toffe espadrilles van Loavies zijn nu in de aanbieding voor 15 euro! Ook deze had ik bijna direct gekocht alleen ik wist niet zo snel hoe ik ze het beste kon combineren, dus uiteindelijk heb ik er toch weer vanaf gezien. Ik vind ze wel nog steeds heel tof dus als ik weer wat meer salaris heb koop ik ze misschien alsnog ;)
De zonnebril heeft eigenlijk niet echt een reden. Ik zag hem op Polyvore toen ik de collage aan het maken was en vond hem onwijs schattig, dus zette ik hem er ook bij haha!
En last but not least, de Chanel boy bag! Het is zo'n toffe tas en ik zou hem echt super graag willen aanschaffen maar hij valt nogal buiten mijn budget :') Bij Loavies had ik een tijdje geleden wel een look-a-like gezien, maar ik had toen (zoals bijna altijd) weer eens geen geld en toen ik laatst weer keek was hij van de site gehaald... Voorlopig moet ik het dus maar doen met de plaatjes van internet haha! Of heeft iemand nog een mooie look-a-like gezien? Dan zou ik dat graag willen weten :)

Dat is wat mijn wishlist op dit moment inhoudt. Ik ga proberen om de komende tijd de blouse, bralette en een boek over de Parijse stijl zeker aan te schaffen. Verder mag ik niet veel shoppen van mezelf omdat ik wil sparen voor Parijs~

Wat staat er op dit moment op jullie wishlist? 

My Merry Morning

10 opmerkingen

 1. De notitie boekjes zijn zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Van Nelly :) Dit is de link ernaar: http://nelly.com/uk/womens-fashion/clothing/skirts/nly-one-1115/curved-hem-lace-skirt-115505-1/?utm_source=Affiliate%20Window&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Affiliate%20UK

   Verwijderen
 3. Wat leuk dat je dit boek ook wilt, ik zit er ook al lang over na te denken om deze te kopen! =)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat grappig ! ^^ Jaa ik vind de Parijse stijl echt geweldig~

   Verwijderen
 4. haha chanel tas is buiten iedereen zijn budget zowat :P but we can dream..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. THOSE SHOES GURL! Oh my god, panterprint, je kunt mij er wakker voor maken! Ik heb een broek en een shirt ervan en die draag ik graag met trots. Love de bag ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je zo enthousiast bent :D haha! De schoenen zijn van Loavies en kosten op dit moment 15 euro, mocht je interesse hebben ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!