Paris Is Always A Good Idea!

Eindelijk is het zo ver; deze zomer ga ik naar Parijs!! Ik heb er echt zoooo veel zin in en ik ben zo blij dat het eindelijk geregeld is :D! Al sinds november hebben Maikel en ik het erover dat we samen naar Parijs willen, maar het lukte steeds maar niet om de juiste datum te vinden. Aanvankelijk wilden we in mei al gaan, maar dat bleek gewoonweg onmogelijk omdat we steeds niet op dezelfde dagen vrij zijn. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij de zomervakantie en zodra de mogelijkheid er was boekten we de trein (Thalys kaartjes kan je namelijk op zijn vroegst 3 maanden van te voren boeken). Diezelfde avond hebben we ook het hotel geboekt en de plannen zien er nu dus als volgt uit:
- We vertrekken 4 augustus in de vroege ochtend vanuit Amsterdam en blijven tot 7 Augustus
- Dat betekend dan we 3 en een halve dag hebben om Parijs te verkennen
- De reistijd naar Parijs is voor mij korter dan naar Maastricht! Best raar om te bedenken haha~
- Ons hotel ligt 200 meter van de Eiffel Toren <3
- Je kunt de Eiffel Toren ook zien vanuit de straat van het hotel (hoe cool is dat!)

Ik ben een beetje overenthousiast misschien haha! Maar ik kijk er echt heel erg naar uit :) Vooral omdat Maikel en ik vorig jaar niet op vakantie zijn geweest en dit dus eindelijk weer een kans is om even lekker samen weg te gaan van alles. 
source foto's: weheartitPinterest
Komende maanden zullen jullie nog wel wat artikelen in verband met mijn voorbereiding op Parijs langs zien komen. En mijn verblijf in Parijs zal ik natuurlijk ook uitgebreid met jullie delen :D

Nu is mijn vraag: 
Hebben jullie nog tips voor mij? Wat mag ik echt niet overslaan als ik in Parijs ben?


My Merry Morning

10 opmerkingen

 1. Savonds langs de seine lopen is echt de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohh jaa inderdaad! :D Goed idee, dat ga ik zeker op mijn to-do lijstje zetten ;)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. I know right :) You can find more photos like this on Weheartit and Pinterest.

   Verwijderen
 3. Wat heerlijk, goed vooruitzicht! Kan me voorstellen dat je hier echt naar uitkijkt! Zelf ben ik wel een paar keer in Parijs geweest maar dat was meer zo'n tripje naar Disneyland waarbij je dan een halve dag even snel langs de Eiffeltoren rijdt.. Ik wil hier zeker ook nog eens naar toe en wat een prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik heb er zo veel zin in :D Kan echt niet wachten haha! Oh echt! Bij mij is het juist andersom haha, ik ben al vaker naar Parijs geweest maar nog nooit naar Disneyland. Daar wil ik ook ooit nog wel eens heen :)

   Verwijderen
 4. Oooh wat ontzettend leuk Eva! Ik ben vorig jaar met een vriendin een middag in Parijs geweest en ik zou heel graag met mijn vriend terug willen. Nu heb je echt iets heel leuks om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ben ik er super enthousiast over haha! :D Dit is de eerste keer dat ik alleen met mijn vriend erheen ga dus ik ben benieuwd hoe dat is :) Maar in de stad van de liefde kan er denk ik niet veel fout gaan als je met je vriend gaat ;)

   Verwijderen
 5. I LOOOVE PARIS :D je moet naar de Louis Vuitton store <3 of naar Haussmann *_* en de Uniqlo winkel is daar ook super groot

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!