Last Weekend...

 Afgelopen weekend ging ik bij mijn vader langs in Geertruidenberg om daar onder andere mini pizzatjes te maken en eventjes te shoppen in Breda. Ik vind de indeling van het huis altijd zo leuk met alle kunst en planten :)
 De ingrediënten voor de pizzatjes
 Kennen jullie dit concept met de mini pizza oven al? :) Je maakt eerst kleine bodems van pizza deeg en vervolgens kun je die beleggen hoe je zelf wilt, daarna bak je ze in de mini pizza oven. Ik ben gek op pizza's met garnalen  <3
'goeiemorgen Koos'
 De volgende dag begon meteen goed met een lekker ontbijtje en daarna had ik nog even de tijd om cappuccino te drinken en de Glamour lezen  
 In de middag zijn we naar Breda gegaan en daar hebben Daantje en ik geshopt. Ik kocht deze mooie top bij de H&M :)
 Voordat we naar Haarlem reden voor een verjaardag gingen we nog even lunchen. Ik nam een soort van club sandwich, jammie! 
De verjaardag in Haarlem was gezellig en zondag ben ik weer naar Maastricht gereisd. Daar maakte ik deze foto van het avondrood :) Hiermee was mijn vakantie officieel op zijn einde gekomen. Ik heb een drukke meivakantie gehad maar wel veel leuke dingen gedaan. Nu ben ik alweer een week naar school geweest maar volgende week is het alweer hemelvaart dus echt veel heb ik niet te klagen ;) 

Fijn weekend allemaal! 


My Merry Morning

2 opmerkingen

  1. Wat een leuk weekend en prachtige foto's! Wat een snoes is Koos <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje :) Jaa het is echt een knuffeldoos haha! Zodra je gaat zitten wil hij altijd op schoot :P

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!