Sunshine And Stripes

 Cardigan: Forever21 | Shirt: H&M | Skirt: H&M | Boots: Van Haren
Deze outfit droeg ik afgelopen woensdag. De zon scheen toen heerlijk dus ik kon mooi buiten foto's maken. Vanmiddag heb ik voor het eerst een 'body balance' les bij een sportschool gevolgd. Nu dat ik een baantje erbij heb en school weer druk wordt, heb ik meer energie nodig. Daarom besloot ik een proefles te volgen om te kijken of de kant van yoga/body balance/tai chi wat voor mij is. Ik heb echt genoten van de les en voel me nu zo vredig en kalm. Ik voel ook dat ik echt gebruik heb gemaakt van spieren die ik nog niet eerder heb gevoeld. Helaas is de sportschool een beetje te duur voor mij, maar ik wil zeker thuis verder gaan met yoga/tai chi en body balance lessen. En daarnaast wil ik proberen om een beetje te gaan hardlopen. Maar het belangrijkste op dit moment is dat ik goed in mijn vel zit, veel energie heb en mijn momentjes van rust krijg :)


Hebben jullie wel eens 'body balance' lessen gevolgd? Wat vond je ervan? 


My Merry Morning

6 opmerkingen

 1. Ik houd van streepjes! Mooi hoor.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! en een super leuk blog BTW! Heb je er al eens over nagedacht om je blogsucces nog verder te verhogen? gr. DF

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Ik zou graag mijn blogger groter willen maken jaa, ik denk dat het stiekem iedere bloggers droom wel is om uit te breiden en bekend te worden ;) Ik weet alleen niet zo goed hoe ik het zou moeten aanpakken en de manier waarop ik nu blog bevalt mij eigenlijk wel prima :)

   Verwijderen
 3. I LOVE STRIPES :D begin je weer te wennen aan Nederland? ik ga trouwens vrijdag naar een Japans restaurant in Amsterdam, het heet Mangetsu? ;o we hadden het via groupon geboekt, het klinkt best fancy en alles lol XD ik hoop dat je werk ook leuk is ^_^ <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ME TOO :D haha!
   Jaa ik ben al weer goed gewend hier :) School is wel druk maar ik ben gewoon lekker bezig net als ik in Japan deed en daar houdt ik van.
   Oehh lekker Japans eten! Ik ben jaloers. Ik mag er alleen naar kijken in het restaurant haha~ Dat Japanse restaurant ken ik trouwens niet maar het zal vast lekker zijn. Geniet ervan ^^
   Ik heb het ook echt naar mijn zin op werk. Iedereen is zo aardig en het is ook gezellig en vooral dat vind ik belangrijk :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!