Military Green

 Blouse: Primark | Jeans: Mexx | Boots: Mysty Woman 
Bracelet: Primark | Earrings: from Morocco | Sunglasses: Primark 
 Ik ben zo blij met mijn nieuwe blouse van de Primark :D Dit is een simpele outfit maar ik heb nog veel meer ideeĆ«n voor deze blouse. De laatste tijd heb ik sowieso veel inspiratie voor outfits, so this is only the beginning ~
Dit weekend heb ik doorgebracht in Haarlem. Ik ben vrijdagavond gezellig uit eten geweest met een vriendin. Zij doet een mode opleiding en gaat in mei afstuderen. Ze wilt daarna een master gaan doen in Parijs. Ik vind het leuk dat ze zo ambitieus is en ze inspireert mij ook daarin. Er is nog zoveel dat ik hoop te kunnen bereiken, de wereld ligt voor me open :) Dat geeft me motivatie om hard te blijven werken~ 

Wat vinden jullie van deze outfit?


My Merry Morning

7 opmerkingen

 1. Wow, de mode opleiding lijkt mij echt heel moeilijk. Volgens mij heb je daar gevoel voor of niet.

  Ik was trouwens voor mijn blogpauze door jou getagd voor de Liebster award. Ik ben intussen door drie blog getagd dus ik denk dat ik of drie aparte posts schrijf, of de leukste vragen uitkies.
  Als ik er drie aparte van maak dan doe ik jouw nominatie als eerst en wss in de tweede week van april (werk nu met een planner ;) ).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja van wat ik van haar hoor is het echt een zware opleiding. Veel opdrachten en soms gaat ze tot diep in de nacht door om een deadline te halen. Ik denk ook dat je er echt een passie voor moet hebben als je het wilt halen :)

   Ik zag inderdaad dat je een blogpauze had, geen probleem toch ^^ Doe maar gewoon zoals jij het graag wilt en dan zie ik het wel verschijnen. Ik volg je immers ook op Bloglovin nu~

   Verwijderen
 2. Stoere outfit! Love your earringss<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe foto's. Ik vind je outfit simpel, maar lekker stoer. I like it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gecombineerd! De laatste tijd draag ik zelf ook meer legergroen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!