About My First Day At Work

Goed verzorgde nagels is een 'must' als je in de horeca werkt
Daarbij hoort ook een volledig zwarte outfit
En natuurlijk de essentials om afspraken te maken, noteren en om op tijd te zijn ;)

Gisteren was, zoals jullie misschien wel weten, mijn proefdag bij restaurant Kobe. Ik was meteen vanuit school naar het restaurant gefietst en daarom had ik geen tijd om avond te eten. Ik had dan ook niet verwacht dat het restaurant een heerlijke Japanse maaltijd voor mij klaar had staan. Blij verrast genoot ik van de overheerlijke sashimi en miso soep. Daarna werd ik rondgeleid en op de hoogte gesteld van de regels. Ik ontmoete ook de Japanse chef-koks. Dat was erg leuk want met hen kan ik mijn Japans een beetje onderhouden. Het was een rustige avond maar dat kwam mij prima uit, zo kon ik goed in me opnemen hoe het er allemaal aan toe gaat. Mijn vloermanager had ondertussen een goed woordje voor mij gedaan bij de baas en nodigde mij later uit om vanaf volgende week donderdag te beginnen als lid van het team. Ik vind het erg leuk maar ook erg spannend. Ik hoop dat ik het goed doe bij het team, maar ook vooral dat ik het werk kan combineren met school en sociaal leven. In ieder geval ga ik het wel proberen en hopelijk went het allemaal snel :) 

Hebben jullie een leuk bijbaantje op dit moment?


My Merry Morning

7 opmerkingen

 1. YAAAY YOU GOT THE JOB <33 gefeliciteeeerd! en super lief dat ze een maaltijd voor je klaargezet hadden! :o en nog zo luxe ook haha! ik weet zeker dat je het goed gaat doen bij het team want ze nemen je niet voor niets aan! :) mijn bijbaan is huiswerk lol (ok en gamen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :D jaa ik was ook echt verbaasd om de maaltijd haha! Wel echt heel aardig van ze. En huiswerk is ook belangrijk hoor :P Ik heb dat 2 jaar als bijbaan gehad haha~

   Verwijderen
 2. Woohooo you go girl! :D Klinkt allemaal super leuk, knap dat je het durft !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dankjee Jinn :D! Ik ben ook heel benieuwd hoe het gaat en vind het nog wel een beetje eng, maar ik ga mijn best doen!

   Verwijderen
 3. Wat fijn, klinkt als een leuke job! Ik deed vroeger weekendwerk bij Free Record Shop, dat was eigenlijk ook heel erg leuk. Nu ik al enkele jaren afgestudeerd ben en full time werk in een compleet andere sector denk ik er nog vaak aan. Het levert altijd leuke herinneringen op!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik heb ook goeie herinneringen aan de andere baantjes die ik heb gehad. Voor het feit dat je nieuwe mensen leert kennen en het nog wat oplevert ;)

   Verwijderen
 4. Klinkt geweldig! En lekker Japans eten is een grote plus ;) ik werkte ook als student in een restaurant en vond het, naast het hele harde werken, wel leuk en daar heb ik echt veel kunnen sparen.

  xo naomi @ Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!