My New Phone

Sinds een week heb ik een nieuwe telefoon en die wilde ik graag even aan jullie laten zien. In Augustus 2014 was het abonnement van mijn Iphone 4 al afgelopen maar omdat ik in Japan zat had het geen zin om een nieuwe telefoon aan te schaffen of mijn abonnement te verlengen. Toen ik terug kwam naar Nederland wilde ik al snel iets nieuws, maar de zoektocht naar het geschikte model viel niet mee haha! Ik wist wel al dat ik bij een Iphone wilde blijven maar de keuze tussen de 5S en 5C was lastig. Uiteindelijk bleek te 5C voor mijn standaarden ook prima te zijn, namelijk: veel ruimte voor muziek, veel ruimte voor foto's en ik gebruik niet te zware apps. Bovendien vond ik de kleurtjes waar je uit kon kiezen ook wel erg leuk :) Ik koos dus uiteindelijk voor de Iphone 5C Pink met 32 GB en tot nu toe heb nog geen spijt van mijn keuze. 
Ik vind het doosje waar de oortjes in zitten zo mooi haha! Ik heb echt vreemde obsessies soms :P

Wat vinden jullie van de Iphone 5C? :)
Als je vragen hebt over het toestel mag je die altijd stellen~


My Merry Morning

3 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!