Cannot Escape It

 Overal om mij heen zijn mensen aan het sporten en iedereen probeert zo gezond mogelijk te eten. I cannot escape it, want ook ik wil maar al te graag een mooie bikini body voor de zomer, en dus ben ik weer begonnen met sporten en gezond eten (zo origineel, haha).
De 'AH To Go' heeft t/m 15 maart nog kortingen op smoothies/fruitsapjes/gedroogd fruit en andere gezonde snacks. Daar heb ik ook gebruik van gemaakt en ik probeerde een oatmeal smoothie en blueberry/goji bessen. Allebei erg lekker, al vond ik de Goji bessen wel erg zuur. 
Ook de nieuwe Glamour staat voor een deel in het teken van het creëren van een mooi lichaam. Leuk en inspirerend om te lezen. 
Afgelopen vrijdag heb ik voor het eerst hardgelopen! Ik mag de hardloopschoenen van mijn huisgenootje lenen omdat zij ze zelf niet gebruikt. Ze lopen super fijn :) Ik volg een hardloopschema voor beginners dat me helpt trainen voor de 5km. Vrijdag moest ik steeds 1 minuut hardlopen en dan weer 1 minuut wandelen, dat ging goed en het was ook lekker om te rennen in het zonnetje. Morgen ga ik proberen steeds 2 minuten te rennen en dan weer een minuut te wandelen. Ik ben benieuwd~
Ananas/kokosmelk smoothie 
Bring it on!

Werken jullie ook aan een bikini body? Zo ja, hoe? :)


My Merry Morning

9 opmerkingen

 1. Leuk artikel! Ja ik ben ook bezig om gezonder te eten & strakker te worden, maar dat probeer ik eigenlijk wel het hele jaar door :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! :) Jaa het is ook veel beter natuurlijk als je het hele jaar door traint. Meestal gaat het bij mij tot de december maand ongeveer goed en daarna begin ik vaak ik februari of maart weer :P

   Verwijderen
 2. oee succes met hardlopen! Ik kon die intervallen nooit bijhouden dus ging ik maar in een stuk rennen haha :). Maar ik zou gewoon zelf schoenen kopen, lijkt me handiger wanneer ze het weer wilt gaan gebruiken dan zijn haar schoenen niet naar jouw voeten gevormd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjee Yak Man :) Haha jaa ik probeer de intervallen bij te houden met een timer op mijn iphone en dat gaat best redelijk. Ik ben aan het sparen voor Nike Free Runs en tot die tijd vond ik dit wel een goeie oplossing. Des noods koop ik ze van haar over als ze ze na een tijdje niet lekker meer vind zitten ;)

   Verwijderen
 3. Ja ik ga er ook weer aan werken! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow go you met je hardlopen :o en die smoothie, yum! <3 succes met hardlopen enzo! en ja ik werk aan me bikini body uhm... *kijkt naar reep chocolade*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha heb nu pas 2x erop zitten hoor, maar het is wel heel fijn om te doen :)
   En jezelf af en toe verwennen mag toch ook gewoon haha~

   Verwijderen
 5. Wel extra inspiratie om te sporten en gezond te eten ;)

  Ik ga binnenkort twee keer per week om 7uur 's ochtends bootcampen en dan ook nog een lesje op de zaterdag doen. Benieuwd of ik het volhoud en of het resultaat gaat boeken.

  Btw, ik vind je kleding in je banner echt heel mooi! Is dit je eigen kleding of uit een winkel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow een bootcamp wat tof! Ik denk dat je zeker resultaat gaat zien en vooral niet te streng voor jezelf zijn als het allemaal even zwaarder is :) Je hebt niet van de ene op de andere dag een top conditie maar je zult wel merken dat je echt lekkerder in je vel zit.

   De kleding van het plaatje in de banner is niet van mij helaas haha! De 2 foto's met de nagellak en bagel zijn van mij en de andere 2 zijn inspiratie voor waar ik naartoe wil werken , die plaatjes komen van Weheartit :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!