Black And White

Blouse: Only | Skirt: H&M | Boots: Mysty Woman | Necklace: Primark

Voordat ik naar school fiets wil ik graag nog even deze outfit met jullie delen. Ik had die dag een kleding crisis en mijn huisgenoot hielp me uit de brand door deze schattige blouse aan me te lenen. Ik wilde super graag buiten outfit foto's maken, maar werd belemmerd door alle mensen die wilde gaan stemmen. De parkeerplaats bij het buurthuis, waar ik altijd foto's maak, was helemaal bezet met auto's. Ik werd er weer aan herinnerd dat ik echt een tripod standaard voor mijn camera moest aanschaffen. 'Moest?' Jazeker, want van René mag ik er eentje lenen en die heb ik afgelopen zondag meegenomen naar Maastricht! Ik heb hem alleen nog niet kunnen testen helaas, het heeft namelijk de hele week geregend :( Maar dit weekend blijf ik weer in Maastricht en dan ga ik hem eens goed uitproberen. Deze zaterdag is trouwens de Glamour shopping day/night! Ik ga zeker een kijkje nemen in de winkels. Gaan jullie ook? 


My Merry Morning

3 opmerkingen

 1. Zo'n klokkend rokje blijf ik leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een leuk rokje! En staat je allemaal super goed zoals gewoonlijk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n rokje wil ik ook <3 Ik heb alleen niet echt passende schoenen voor onder rokjes :P

  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!