MyBikiniBodyJourney #1 - The App

 Vanmorgen las ik de inspirerende post van Claudia over haar 'bikini journey'. Het was haar eerste post van een reeks die ze, vanaf nu, elke zondag online zet. De posts zullen (uiteraard) gaan over haar weg een gezondere levensstijl :) Ik vond dit zo leuk om te lezen dat ik het zelf ook graag wil gaan doen (ik heb haar gevraagd of ze dit okee vind, en dat vind ze). Vanaf nu ga ik dus proberen om ook elke zondag een artikel te plaatsen over mij eigen 'bikini journey'. Ik heb al veel leuke ideeën waar ik over wil gaan schrijven en ik denk dat het ook weer wat extra motivatie is om te sporten en gezond te eten. 
Vandaag wil ik jullie introduceren aan de App die ik gebruik bij het hardlopen. De app heet: 'map my run' en is verkrijgbaar voor zowel IOS als Android. Met deze app kun je je route, afstand, tempo, tijd en aantal verbrande calorieën bij houden. Met de betaalde versie kun je zelfs gecoacht worden, maar dat is voor mij niet nodig. Het feit dat ik later mijn route enz. kan terug zien vind ik al leuk genoeg! 
De App heeft verder nog veel meer opties zoals stappen tellen, bijhouden of je genoeg slaapt, het opnemen van andere soorten workouts, en je kunt ook je vrienden uitnodigen om elkaars routes te bekijken en te 'liken'. Zo motiveer je elkaar om te blijven presteren. Zullen wij ook elkaar volgen op Map My Run? :) Je kunt me vinden onder de naam Eva Cardol. Laten we samen voor de bikini body gaan! ~ 

Volgend weekend op zondag staat er dus weer een artikel over mijn Bikini Journey klaar!
Ik heb nu al zin om eraan te gaan werken haha~

Voor meer info over Map My Run kun je terecht op de site


My Merry Morning

10 opmerkingen

 1. Super leuk Eva! Ik kende map your run helemaal nog niet. Ik werk zelf met Nike plus. En die screenpicture op je telefoon is zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :D Ik heb ook goeie verhalen over Nike Plus gehoord!

   Verwijderen
 2. Heel leuk dat je eraan mee doet! Ik ben dan ook erg benieuwd naar je vorderingen. Zelf gebruik ik de app Runkeeper, deze houdt ook alle gegevens bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga zeker proberen mijn vorderingen bij te houden en erover te bloggen :) En leuk dat je zelf ook hardloopt! Ik kende die app nog niet, maar volgens mij zijn er ook echt 100 apps al voor hardlopen haha~

   Verwijderen
 3. Ganbare Eva! Knap dat je het doet! Nu ik nog :$ T_T Ugh :'D Ik ken de app niet, alleen Runkeeper kende ik !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Nu dat de lente eraan komt en het straks langer licht is en de zon schijnt vind ik het zoveel fijner om buiten te sporten. Ik denk dat hardlopen in Matsumoto ook echt fijn is, lekker naar de bergen kijken enz ;) zou het echt aanraden om eens te proberen.

   Verwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat de komende tijd!
  x Frederique - http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een super leuke app! Ik ben benieuwd naar het artikel van volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook echt een hele fijne app :) Zondag komt er weer een nieuw artikel online ~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!