A Primark Haul


Afgelopen weekend verbleef ik in Maastricht en zaterdag ochtend ben ik gezellig met mijn huisgenoot naar de Primark in Eindhoven gegaan. Geloof het of niet, maar dit was de eerste keer in 2 jaar dat ik bij de Primark geshopt heb. Mijn eerste ervaring met de Primark was namelijk niet zo geweldig (slechte kwaliteit, veel duwende mensen, onvriendelijk personeel), en sindsdien wilde ik er liever niet meer naar toe. Dit keer waren we echter al vroeg in de winkel en ondanks de drukte, was het allemaal goed te doen :) Ik moet zeggen dat de kwaliteit van de kleding en de collecties echt vooruit is gegaan sinds de laatste keer dat ik er was. Ik heb dan ook een aantal leuke spulletjes mee naar huis genomen:  
 Eindelijk heb ik de perfecte zonnebril gevonden haha! Mijn hoofd is namelijk niet zo groot en daarom heb ik vaak moeite met een leuke zonnebril te vinden. De zwarte zonnebril op de foto is mijn favoriet, en de bruine was maar 1 euro (die stond ook leuk hoor haha) dus die kon ik niet laten liggen. Zijn die 2 kettinkjes trouwens niet onwijs schattig? :D
 Ik had al een hele tijd geen oorbellen meer gekocht dus dit was een mooie aanwinst voor de lente :) De armband vond ik gewoon tof en de statement ketting ook! Waar je wel rekening mee moet houden is dat de kettinkjes allemaal aan elkaar zitten. Het zijn dus niet 3 losse kettinkjes. Dat vond ik in het begin wel jammer, want van deze ketting vond ik eigenlijk alleen de onderste grote hanger leuk. Gelukkig zijn de schakeltjes klein en kan ik de twee bovenste hangers eraf knippen. (De ketting op de foto met de zonnebrillen is ook één geheel) 
En natuurlijk nog wat kleding aanwinsten. De legergroene blouse stond al een tijdje op mijn wishlist dus ik ben blij dat ik er eindelijk eentje gevonden heb. Het blauwe topje is perfect voor een strandoutfit van de zomer, het hangt namelijk los en is lekker luchtig. De grijze top is eigenlijk niet van de Primark maar van de H&M haha! Een mooie basic voor bijvoorbeeld onder mijn nieuwe blouse ;) 

Wat vinden jullie van mijn aanwinsten? 

My Merry Morning

11 opmerkingen

 1. Wat een leuke aankopen! ik ben echt al te lang niet meer naar de Primark geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) Ik was dus ook al 2 jaar niet meer geweest haha, maar nu hebben ze echt een leuke collectie!

   Verwijderen
 2. leuk! zal je vast leuk staan ^^ ik koop er niet heel vaak meer door de kwaliteit maar als jij zegt dat het wat beter is ga ik binnenkort wel even kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er zeker outfits mee maken ^^ Ik geloof ook niet dat de kleding ineens super kwaliteit is geworden maar het voelde in ieder geval wat beter en ik zag weinig lelijke afwerkingen tussen de kleding :) en tja voor die prijzen waarvoor ze de kleding verkopen kan je ook gewoon niet veel verwachten ;)

   Verwijderen
 3. Aah hierdoor heb ik echt weer zin in shoppen bij de Primark! Ik ga binnenkort de Shimamura hier eens bezoeken en hopelijk ook slagen :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh ik ben benieuwd! Je gaat er vast wel over bloggen neem ik aan ? ;)

   Verwijderen
 4. Haha en je aanwinsten van de Primark, leuk! Ik vind vooral de croptop erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!