VSFS 2014, My Favourites

2 december werd de Victoria's Secret Fashion Show opgenomen in Londen. Ik heb de show zoveel mogelijk via social media gevolgd en ondanks dat de uitzending pas over een paar dagen de lucht in gaat, wilde ik nu alvast een verslag schrijven over de looks van dit jaar. Van elk thema heb ik een selectie van mijn favorieten gemaakt, kijk je mee?

English: On the 2nd of December the VSFS was taped in London. I tried to follow the show as much as possible via social media. Even though the show will only be soon on television in a few days, I already wanted to show you my favourite looks for this year. Enjoy~


Gilded Angels
Dit is mijn favoriete thema. De modellen zien eruit als godinnen en er is geen enkele look in deze sectie die ik tegen vind vallen. Bovendien is dit de enige sectie waarbij elk model een paar vleugels heeft. De look van Lindsay Ellingson (1e rij,  midden) vind ik het mooiste. 

This is my favourite theme. The models all look like goddesses here and there is not one look that I don't like. Also, this theme is the only one in the show where all the models wear wings. I like the look of Lindsay Ellingson the most (1st row, middle). 


Exotic Traveler
Wat ik het mooiste aan dit thema vond is dat ze ook exotische modellen hebben uitgekozen om de looks te showen. Dat maakte het plaatje echt compleet naar mijn idee :) Natuurlijk zijn de fantasy bras van Adrianna en Alessandro prachtig maar mijn favoriete looks zijn eigenlijk die van Lias Ribeiro (1e rij, midden) en Kelly Gale (2e rij, midden). 

What I like best about this theme is that they chose exotic models to show the looks. This just makes it all perfect. Of course I love the fantasy bras of Adrianna and Alessandro, but my favourite look is actualy that of Lias Ribeiro (1st row, middle) and Kelly Gale (2nd row, middle). 


Dream Girl
Dit is mijn minst favoriete thema. Misschien met de muziek erbij is het super romantisch straks op tv, maar qua looks vind ik deze sectie het minste. Terwijl de andere themas van het scherm spatten is Dream Girls naar mijn idee erg timide en eenzijdig. Ondanks dat is mijn favoriete look uit dit thema die van Agdalena Frackowiak (2e rij, links). 

This is my least favourite theme. But maybe it's super romantic with music on tape? We'll see. To me, the other themes shine on stage and the Dream Girl theme looks timid and the same. But besides that I like the look of Agdalena Frackowiak (2nd row, left) best. 


Angel Ball
Angel Ball is bijna het tegenovergestelde van het Dream Girl thema en naar mijn idee het meest sexy thema. Ik zag op foto's dat alle modellen naast elkaar staan aan het begin van het podium en om de beurt naar voren lopen. Ben benieuwd hoe dit nieuwe concept er op tv uitziet :D Maar vind het een leuk idee. De look van Kate Grigorieva (1e rij, midden) en Cindy Bruna (2e rij, rechts) zijn mijn favorieten. 

Angel ball feels like the opposite of the Dream Girl theme, and to me it's the most sexy theme. I also saw pictures of all the models standing on stage and walking to the front one by one. I wonder how that turned out on tape :D I like the concept! The look of Kate Grigorieva  (1e row, middle) and Cindy Bruna (2nd row, right) are my favourites. 

University of Pink 
Ik vond dat Pink dit jaar veel 'bedekte' looks had. Ik weet niet of ik dat echt in de show vind passen. Ondanks dat vond ik delooks wel allemaal erg vrolijk en creatief, zoals eigenlijk elk jaar. Mijn favoriete looks zijn die van Elsa Hosk (1e rij, links) en Taylor Hill (1e rij, midden). 

In my opinion Pink had a lot of 'covered' looks this year. I don't know if it really fits the VS show... But besides that I  think the looks are very creative and colorfull, as always ;) My favourites are the looks of Elsa Hosk (1e row, left) and Taylor Hill (1e row, middle). 


Fairy Tail
Dit thema is gewoon perfectie! De laarzen, vleugels, bladeren, ik kijk er zo naar uit om dit op tv te zien :D Ik vind het lastig om hier 2 favorieten uit te kiezen want alle looks zijn prachtig... Okee, ik kies voor de look van Behati prinsloo (1e rij, midden) en Izabel Goulart (2e rij, links). 

This theme is pure perfection! The boots, wings, leaves, I look so forward to seeing this theme on tv :D I find it hard to choose 2 favourite looks because I love them all... Okee, I choose the look of Behati Prinsloo (1e row, middle) and Izabel Goulart (2e row, left). Welk thema is jou favoriet? En heb je een favoriete look in dat thema? 
Which theme is your favourite? and do you have a favourite look in that theme? 


3 opmerkingen

 1. De Dream Girl outfits zijn mijn favorieten!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen favoriet thema maar vind van elk thema een setje wel mooi. Jammer alleen dat dit merk voor mij een beetje duur is. Heb ik er niet voor over ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lias Ribeiro past inderdaad bij jou :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!