Tokyo Shoppings!

Een van de redenen waarom ik afgelopen weekend naar Tokio ging was om nog één laatste keer goed te shoppen in Japan. 2 dagen lang ben ik winkel in en uit gegaan en heb talloze kleren gepast. Toch heb ik me best wel goed ingehouden door me vooral te focussen op kleding waarvan ik zeker weet dat ik het in Nederland ook ga dragen en wat al heel lang op mijn lijstje stond. Dit is wat ik allemaal heb gekocht:

English: One of the biggest reasons why I went to Tokyo last weekend was because I wanted to shop one last time before going back to Holland. for 2 days I went from store to store and tried on millions of clothes. Still, I think I did not overdo it. I focussed mainly on clothes that I would also wear in The Netherlands and on the things that were on my wishlist for a long time. This is what I bought: 
 Glitter rokje van de H&M voor de feestdagen 
Glitter skirt from H&m for the holidays
 Bordeaux rood shirt van H&M 
Bordeaux red shirt from H&M
 Kort truitje die je ook achterstevoren kunt dragen, van een winkel in Shibuya109
A short sweater which you can wear both sides, from a random store in Shibuya109
 Lang zwart vest van de forever21 (de foto is een beetje raar geworden helaas...)
Long black cardigan from Forever21 (the photo became a bit weird unfortunately...)
 Nieuwe spijkerbroek van H&M
New jeans from H&M
 Groot Hello Kitty kussen van de Sanrio winkel en Pikachu knuffeltje van het Pokecenter
Big Hello Kitty cussion from the Sanrio store and a Pikachu plushie from the Pokecenter 
In de LizaLisa winkel kon ik me niet inhouden. Ik zeg al jaren dat als ik in Japan ben ik sowieso iets bij de LizLisa winkel wilde kopen. Dat had ik tot nu toe nog niet gedaan omdat alles relatief erg duur is, maar nu dat er uitverkoop was sloeg ik mijn slag. Ik kocht dit super schattige tasje....

In the LizLisa store I couldn't resist. I have always been saying that when I'm in Japan I would defenitely buy something at the LizLisa store. I had not done that until now because everything is very expensive, but now that there was SALE... I just had to buy something. I chose this super cute little bag....
 ... en dit kettinkje! Ik ben zo blij dat ik toch nog wat bij de LizLisa winkel gekocht heb :) Ik denk dat ik er spijt van had gekregen als ik het had laten gaan. 

... and this necklace! I'm so happy that in the end I did buy something from LizLisa :) I think I would have regretted it if I wouldn't have bought anything. 

Jullie vragen je nu misschien af; 'waarom heeft ze voornamelijk kleding van de H&M gekocht? Die winkel hebben we in Nederland toch ook??' Jaa dat klopt! En het klopt ook dat Japan heel veel leuke en bijzondere kleding winkels heeft die je, op het moment dat je er binnen stapt, helemaal wilt leeg kopen. Helaas staat dat ene jurkje de paspop altijd veel leuker en bovendien passen wij Europeanen de Japanse maten 2 van de 3 keer niet eens. In Shibuya zag ik een heel leuk jurkje hangen, maar toen ik hem aandeed was het dezelfde lengte als een trui haha. En dat super schattige rokje met bloesje stond de winkelmedewerkster zo goed, maar ik zag eruit als een 5-jarige. 
Bovendien vroeg ik mezelf steeds af; 'Ga ik dit in Nederland ook dragen??' Natuurlijk moet je eigenlijk gewoon schijt hebben en dragen wat je wilt. Maar zo makkelijk is dat niet. Ik heb gekozen om te investeren in kleding waarvan ik echt zeker weet dat ik het ga dragen en waar ik me fijn bij voel. En dat dat dan van de H&M komt, daar lig ik niet wakker van ;) 


Wat vinden jullie van mijn aankopen?
What do you think of my buys??10 opmerkingen

 1. Hele leuke aankopen, die tas en ketting zijn gaaf!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja je moet inderdaad gewoon kopen wat je leuk vind ookal kan je het ook in nederland kopen ^^ ben je lang? want ik ben 166 en ik denk dat ik de meeste dingen al niet pas daar XD mijn vriend zijn moeder is rond de 160 ofzo en zij heeft ook altijd een grotere maat in japan x_x daarom durfde ze geen kleding voor me mee te nemen haha. MAAR DIE LIZ LISA DINGEN <3 zooo mooi. en je ziet dat het goede kwaliteit is :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ongeveer even lang als jij, 165 cm :) en dan zijn veel dingen inderdaad al te kort haha! Jaaa ik ben zooo blij met mijn LizLisa aankopen :D Totaal geen spijt van haha!

   Verwijderen
 3. Die shirt van H&M is prachtig! Net zoals die vest van Forever 21! Fijne kledingsmaak heb je! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je toch leuke dingen geshopt! Ik vind het rokje met de pailletten en de love&hope trui te gek!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tas is echt geweldig ♡ Toen ik vorig jaar in Japan was had ik uiteindelijk niks bij Liz Lisa gekocht omdat alles ondanks de sale nog redelijk duur was, en je hebt gelijk, daar krijg je inderdaad spijt van! Dus heb ik afgelopen maand toch maar iets online besteld in de uitverkoop haha.
  Had jij je trouwens ook aangemeld als vrijwilliger voor Osharecon, of ben ik nu in de war? ^^;

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa klopt het is allemaal een beetje te duur eigenlijk bij LizLisa dus daarom had ik eerst ook niks gekocht. Ben blij dat ik me toch nog bedacht heb haha~
   Eerst had ik me wel opgegeven maar ik moet waarschijnlijk in de weekenden gaan werken als ik weer in Nederland ben dus ik had het afgezegd :( Wel jammer want het lijkt me wel een heel leuk event~

   Verwijderen
  2. Die LizLisa tas is echt mooi. Van dat merk vind ik meestal de accessoires heel mooi en ja het is duur maar als ik daar dan toch ben zou ik het wel voor over hebben. Toch een merk wat hier niet te vinden is en ik ook niet zo snel online zou kopen.

   Maar nu we het over kleding passen hebben; ik ben 1,80 en niet super dun maar toch kan ik in Azië makkelijk kleding kopen. Ik denk dat het een kwestie is van weten welk type kleding bij je lichaam zal passen. Ik heb meestal geen problemen behalve bij broeken en schoenen daar waag ik mij niet eens aan. Maar verder gelukkig nooit problemen. Maar misschien dat de winkels in Japan ander type kleding verkopen dan bijvoorbeeld Maleisië of Taiwan.

   Verwijderen
  3. Jaa ik ben er ook super blij mee :D

   Ik heb geen idee of Maleisië en Taiwan van kledingmaten verschillen met Japan. Ik denk het dan wel :) Met mijn 1,60 meter hoef ik niet te proberen om jurkjes aan te passen van Japanse merken haha! Truien en shirts gaan verder vaak wel maar zijn dan wat korter bij de mouwen. Broeken zijn idd vooral erg lastig.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!