Nominated For The Liebster Award

2 dagen geleden kreeg ik ineens een comment van 4.balou dat ze me had genomineerd voor de Liebster Award. Ik was meteen super enthousiast omdat ik niet had gedacht dat ik daar ooit voor genomineerd zou worden.  De Liebster Award is een award voor blogs met minder dan 200 volgers. Op deze manier krijgen die blogs dan even wat meer aandacht en het leuke is dat je zelf vervolgens de award door kunt geven aan (kleine) blogs die je zelf graag leest. 

Het idee is dat je 11 vragen beantwoord (die de blogger die jou heeft genomineerd heeft bedacht) en 11 feiten over jezelf opnoemt, en vervolgens bedenk je ook 11 vragen voor de blogger die jij zelf hebt genomineerd. Ik mocht de volgende vragen beantwoorden:

1.Welke stad in Nederland vind jij te gek?
Ik vind Maastricht een hele fijne en mooie stad. Ik studeer(de) daar en heb daar ook een kamer. Je kunt er leuk shoppen, de sfeer is er goed, er zijn mooie parken en in de winter is het vooral erg gezellig met de kerstmarkt! 

2. Wat zou jij nooit aantrekken?
Een korte broek die zodanig kort is dat je een deel van je bil eruit ziet hangen haha!

3. Ga je liever op zomer- of wintervakantie?
Zomervakantie. Dit jaar ga ik voor het eerst op wintervakantie en misschien veranderd mijn mening daarna wel. Maar als ik op vakantie ga dan ga ik het liefst naar een stad als Parijs, Londen ect. of ik ga voor een relaxte strandvakantie in Spanje of Griekenland. 

4. Wat heb je gestudeerd?
Ik studeer nog :) Op dit moment ben ik bezig met het studeren van de Japanse taal. Ik zit voor mijn studie nu een half jaar in Japan en heb het daar erg naar mijn zin.

5. Favoriete soep?
Kippensoep

6. Heb je goede voornemens voor het komende jaar?
Ik wil graag, als ik in weer in Nederland ben, het gezonde eten en sporten weer oppakken. En ik hoop meer tijd in mijn blog te steken, maar dat zeg ik elk jaar haha!
7. Ga jij liever voor lace of voor knit?
Op dit moment ga ik liever voor knit. Ik hou van warme oversized truien in de winter, ik kan er dan wel in wonen haha~

8. Wat is je favoriete pretpark? 
De Efteling. 

9. Hoge hakken of sneakers? 
Hakken vind ik erg leuk maar van hele 'hoge' hakken houdt ik niet zo, dan kies ik liever voor een paar Nikes of Vans.

10. Wie is je stijlicoon? 
Oei, dat is een lastige! Ik denk dat Mariannan op dit moment mijn stijlicoon is. Ik vind haar stijl en manier van bloggen erg inspirerend. 
11.Favoriete snack?  
Cheesecake, en dan het liefste de NY cheesecake van de Starbucks haha!

11 feiten over mij:
1. Ik maak graag overal lijstjes voor. Dagplanning, huiswerk, boodschappen, alles haha!
2. Ik kan soms te snel opgeven als iets niet in 1x lukt.
3. Ik heb altijd gezegd dat ik UGGS heel lelijk vond maar dit jaar heb ik zelf een paar aangeschaft haha! (ze zitten heerlijk btw)
4. Ik ben gek op de koffie van de Starbucks.
5. Gossip Girl is mijn favoriete serie.
6. Het liefst zou ik van bloggen mijn beroep maken
7. Ik begin vaak aan iets dat ik op dat moment een heel goed idee vind, maar vervolgens maak ik het nooit af.
8. Ik heb een hekel aan horrorfilms en spinnen
9. Ik heb in de afgelopen 3 jaar mijn haar rood, oranje, bruin en blond geverfd.
10. Ik wil heel graag eens een shopping trip met een vriendin naar NY plannen.
11. Mijn favoriete eten is sushi, daarvoor mag je me s'avonds wakker maken ;)

Bij deze nomineer ik de volgende bloggers:
Hetsushimeisje
Riemarieke
Roxanne

Ik heb de volgende vragen voor jullie bedacht:
1. Wat is het leukste dat je op de planning hebt staan voor deze december maand?
2. Wat is je favoriete online webshop?
3. Welk land zou je ooit nog eens willen bezoeken?
4. Wie is je favoriete blogger?
5. Wat vind je het leukste aan bloggen?
6. Als je iets zou kunnen overdoen in je leven wat zou het dan zijn?
7. Wat is je favoriete tv serie? en welke volg je op dit moment?
8. Welke studie volg je?
9. Wanneer en waarom ben je begonnen met bloggen?
10. Wat is je favoriete liedje van dit moment?
11. Wat zou jou droombaan zijn?

Het kwam echt als een verassing dat ik was genomineerd voor de Liebster Award en ik vind het nog steeds heel tof! Super bedankt 4.Balou voor het nomineren, ik vond het erg leuk om de vragen te beantwoorden en ben benieuwd naar de antwoorden van mijn nominaties :)


8 opmerkingen

 1. Graag gedaan, je hebt de vragen heel leuk beantwoord! Toevallig ga ik zondag naar Maastricht om te shoppen, daar zul je vast ook weer een nieuwe post over lezen =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maastricht is mooi <3, ook al ben ik daar maar één keer geweest en was is er maar heel erg kort haha. Nog steeds zo gaaf dat je nu in Japan zit! Knit all the way <3, hopelijk vind je je wintervakantie leuk, lijkt me echt zo leuk! -heb ik namelijk ook nog nooit gedaan, haha- misschien komt het nog wel een keertje omdat ik altijd in januari vrij bent als ik alles haal. -maar op dit moment staat er alleen een vakantie naar een warm land op mijn planning-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Eva, wat leuk die nominatie, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de nominatie! En tof dat ik ben doorgelinkt naar de website van Mariannan, ze heeft inderdaad een super classy en mooie kledingstijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je eerste nominatie, gefeliciteerd ontzettend leuk voor je😘

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je nominatie! en bedankt voor de tip ivm Mariannan, heb haar opgezocht en ga haar volgen, jouw blog ook trouwens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor de nominatie!

  Doordat ik een blogbreak had was ik er nog niet aan toegekomen maar hij staat in de planning voor 8 april!

  Ik zal je wel taggen maar weet niet of je hier ook een melding van krijgt :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!