Matsumoto's First Snow!

Vrijdag avond viel de eerste sneeuw hier in Matsumoto! Helaas waren ik en mijn vriendinnen net uit eten geweest en moesten we door de sneeuwstorm naar huis fietsen haha. Gelukkig hebben we onderweg wel lol gehad. Op zaterdag ochtend waren de wegen al weer bijna sneeuwvrij, maar de omgeving was nog wel mooi wit. Onderweg naar de bushalte heb ik snel wat foto's gemaakt, ik ging die ochtend namelijk met een vriendin voor het eerst naar een Japanse bioscoop. De allerlaatste film van Naruto ging in première en wij waren erbij. Het leuke aan de Japanse bioscoop is dat je een boekje over de film krijgt en soms een kleinigheidje. In ons geval kregen we een boekje met schetsen van de personages van de film en een cover om een boek of manga te beschermen. 
Over de Naruto film zelf zal ik niet veel vertellen want ik wil het niet spoilen voor sommige mensen (Robin ;) ) haha! Maar wat ik er wel over kan zeggen, is dat het totaal niet is wat ik ervan verwachte. Het was nogal... romantisch. Maar ik heb me wel vermaakt :) 
Fijne zondag allemaal!~

English: Friday evening the first snow fell here in Matsumoto! Unfortunately I was just done dining at a restaurant with my friends and we had to go through the snowstorm haha. We had a lot of fun though. On Saturday morning almost all the streets were snow free again but the trees and mountains were still white. On my way to the busstop I quickely took some photos. I went with a friend to the very last Naruto movie. What I like about the Japanese cinema is the merchandise you get when you buy a ticket. We got a little book with character design sketches and a cover protector. 
I will not say much about the Naruto movie because I don't want to spoil it ;) But it was not what I expected. It was rather.... romantic. But I had fun :) 
Happy Sunday everyone!~ 

 It was hard to keep my eyes open with the snow being so bright haha
 So pretty ^^
10 opmerkingen

 1. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Als je hier meer over wil weten dan moet je even me blog checken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Worden die boekjes bij elke film weggegeven? Goede service, zou voor hier ook leuk zijn!

  Fietsen mensen in Matsumoto net zo veel als hier?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat ze alleen bij populaire films een boekje meegeven, maar omdat ik pas 1x naar een Japanse bioscoop ben geweest weet ik het niet zeker natuurlijk. 15 december ga ik naar de Hobbit, kijken of ze daar ook een boekje geven. Zou idd ook leuk zijn voor in Nederland :)

   Vooral scholieren fietsen hier veel. De volwassenen zie ik meer met de auto of lopend. Maar ze hebben hier geen fietspaden dus het is soms wel gevaarlijk om op de zelfde weg als de auto de fietsen.

   Verwijderen
 3. Wow those pictures look pretty magical with all the beautiful and bright snow! Looks like a winter wonderland! :)
  And that is such a cute selfie- you look adorable!

  www.callmemaddie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Al moet ik toch nog even niet aan sneeuw denken, het zou hier alleen maar ellende opleveren met NS ;A; Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha jaa idd! wat een ramp is dat altijd met de trein pfff :P

   Verwijderen
 5. Wat ziet de wereld er mooi uit met al dat wit! Hoe tof dat je naar een Japanse film bent geweest. Het moet een hele ervaring zijn om zo in Japan te leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah, sneeuw is zo mooi <3. Gelukkig sneeuwt het nog niet, het mag van mij pas in de vakantie gaan sneeuwen haha XD! Aaah, dat is dus echt zo leuk dat je gewoon naar Naruto kan kijken in de bios, in plaatst van wachten wanneer hij op internet staat met subs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!