Outfit: Sunshine Overload

Top: Honeys
Skirt: H&M
Boots: Mysty Woman
Zoals de titel al aangeeft; deze foto's zijn erg overbelicht haha. Toch vind ik het effect best leuk geworden :) Toen ik maandag buiten foto's ging maken was het nog zo'n 15 graden, vandaag was het maar 6 en er was zelfs lichte sneeuwval! Ik ben dus blij dat ik maandag nog deze foto's heb kunnen maken, want het wordt nu steeds lastiger om buiten outfits te fotograferen. Ik hoop dat ik binnen een plekje kan vinden om mijn camera neer te zetten zodat ik ook tijdens de wintermaanden gewoon outfits kan blijven posten :)

English: As the title already says; these photos are very overexposed by sunlight haha. But even though thats the case, I still like the outcome :) When I shoot these pictures on Monday, it was 15 degrees. Today it was only 6 and it even snowed a little! So I'm happy that I shoot these photos because from now on it will be hard to take outfit pictures outside. I hope I can find a solution to make proper photos inside so that I can keep posting outfits during the winter :) 
7 opmerkingen

 1. Wat een mooie outfit, vooral je blouse vind ik erg tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke blouse! en zon? waar? hier was nergens zon te zien gister :(
  maar gelukkig ook geen sneeuw vandaag :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha jaa de zon scheen toen nog maar nu heeft het hier gesneeuwd. Ook wel leuk ;)

   Verwijderen
 3. Leuke blouse! Ik hou van ruitjes:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je je blouse in je rokje draagt!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh jeetje dat is echt koud ja! D: En sneeuw ook! Hier in Nederland is het ook koud, maar geen sneeuw gelukkig :P Leuke outfit trouwens! Lekker casual, is altijd fijn :3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!