New In: Hug Me Mickey!

Ik draag eigenlijk nooit grijs omdat ik het een hele saaie kleur vind. Deze trui zag ik hangen in de Zara in Kyoto maar daar koste hij bijna 40 euro. Gelukkig vond ik hem ook op Sheinside site voor de helft van de prijs! De trui is lekker groot en warm, perfect voor de koude winterdagen :) Ik had bij het bestellen helemaal niet gezien dat er op de achterkant: 'hug me' stond haha! Wel een leuke toevoeging vind ik. Wat vinden jullie van mijn nieuwe trui? 

English: I actualy never wear grey because I think it's a really boring color. But I saw this sweater in the Zara in Kyoto and actualy liked it, it's so big and warm and perfect for the cold winter days. 40 euros at Zara was a bit to expensive for me but luckily they also sell the sweater at Sheinside for a much better price. When I ordered it I hadn't seen the : ' hug me'  on the back. A nice surpise :) What do you think of this sweater? 

You can find the sweater here


10 opmerkingen

 1. Aah die is echt super leuk. Ik ben ook niet zo van Disney op mijn kleding, maar deze vind ik wel echt tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieeeeeeef! Erg leuk, weer eens wat anders dan alleen een Mickey hoofd =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke trui! Wat heb jij trouwens een leuke blog. Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem jij ook eens een kijkje op mijn blog. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij is zo cute! <333 het is niet gelijk kinderachtig ofzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is de sheinside? Het klinkt bekend maar kan het even niet plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sheinside is een online webshop met leuke kleding voor een leuke prijs :) Ik kan zeker aanraden om er eens op te kijken! Alleen de verzendtijd duurt soms wat lang, maar verder is de service ook prima :)

   De site heet: sheinside.com

   Verwijderen
 6. Wat een cute trui! Echt schattig, leuk idee zit erachter. Hij lijkt me ook heerlijk comfy, perfect voor de koude winteravonden! X Anniek - www.glowofbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AAAH DIE IS ZO LEEEUUK! Maar de bovenste hand komt toch niet op de borsten wanneer je hem aan hebt XD?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!