Summery Stripes

NL: Ohhh zomer, wat kan ik toch van je genieten! In de zomer lijkt alles ineens zoveel makkelijker. De dagen zijn langer, de mensen vrolijker en de outfits lichter šŸ’— In de zomer heb ik altijd veel meer energie en ideeĆ«n. Voor mijn blog heb ik ook allemaal ideeĆ«n voor artikelen en ik ben (zoals je ziet) weer outfit foto's aan het maken.
Wie had gedacht dat ik ooit een shirt met tekstopdruk zou dragen? Ik zelf niet. Meestal vind ik dat soort shirts namelijk helemaal niet leuk. Het is te afleidend en aanwezig. Van de vorige Vogue shirts was ik dan ook zeker geen fan. De zwarte versie met witte letters en de witte versie met gekleurde letters vind ik maar saai en meer een uithang reclamebord voor Vogue dan een leuk shirt om te dragen. Deze met strepen is zoveel beter! Natuurlijk is het nog steeds reclame dat je draagt, maar de letters vallen minder op en ook het wijdvallende model vind ik leuk. Ik combineerde het shirt met bruine shorts, schoenen en een bruin tasje. Ik hou van warme kleuren in de zomer, zoals donker oranje en bruin. Wat dragen jullie graag in de zomer?

ENG:  Ohh summer, how much I love you! In summertime everything seems so much easier. The days are longer, the people in a better mood and the outfits lighter šŸ’— In the summer I always have much more energy and I get a lot of new ideas. For my blog I have some cool new ideas for articles as wel and I started making more outfit pictures as well again (as you can see).
Who would have thought that I would ever wear a shirt with text on it? Not me! Usualy I don't like shirts with text at all. I think it takes away all the attention from youself and the rest of the outfit. You can imagine that I was no fan of the other VogueNL shirts. But this one with the stripes is more subtle and I like that it's oversized. I combined the shirt with brown shorts, shoes and bag. I love those warm colors in the summer. What do you like to wear in summertime? 
Shirt: VogueNL
Shorts: H&M
Shoes: Van Haren
Bag: Treasurebox

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!