OUTFIT | Summerstyle Polka Dots

Okee even denken hoor, deze outfit droeg ik als het goed is afgelopen week op zaterdag. Ja. Dat is alweer een week geleden en hoewel ik me elke (werk)dag weer opnieuw voorneem om die avond dan toch echt nieuwe artikelen te gaan schrijven, komt dit er vrijwel nooit van. Nu is het dus alweer een week nadat ik deze foto's heb gemaakt en eindelijk heb ik tijd om ze in een artikel te verwerken. Ach ja, that's life.

De zomerse dagen doen mijn inspiratie voor outfits veel goed en ik heb de komende dagen tijd nog meer outfits om met jullie te delen šŸ‘ Wat vinden jullie van deze outfit?? Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe sandalen uit New York. Ze zitten heerlijk en passen vrijwel overal bij. Helemaal top!

Verder heb ik op dit moment niet zoveel te vertellen eigenlijk. Ik heb net het boek van #Workmode binnen. Het heet Babe You Got This en gaat over jonge succesvolle Nederlandse ondernemers. Ik ben heel benieuwd! Oh, en ik heb besloten om toch maar weer alleen in het Nederlands te schrijven.... Dat gaat sneller, en ik kan me dan gewoon 100x beter uitdrukken ❤ Dat was het voor nu! Fijne zaterdagavond allemaalllll xxx
I šŸ’› SUMMER 

Shirt: Zara
Shorts: Zara 
Tasje: Michael Kors
Sandalen: Marc Fisher 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!